Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 02/08/16

Postgaarden

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Et mini-Korsbæk bliver genskabt på Dyrehavsbakken og vil efter planen stå fuldstændig som i Matador-serien, når Bakken åbner i 2015. Det er restauratør Torben Træsko Petersen, der også ejer Cirkusrevyen, som har fået sin gamle drøm realiseret. Her sammen med Lise Nørgaard. Foto: Keld Navntoft/Scanpix 2013). (Foto: Keld Navntoft/Scanpix 2013) Foto: Keld NavntoftEt mini-Korsbæk bliver genskabt på Dyrehavsbakken og vil efter planen stå fuldstændig som i Matador-serien, når Bakken åbner i 2015. Det er restauratør Torben Træsko Petersen, der også ejer Cirkusrevyen, som har fået sin gamle drøm realiseret. Her sammen med Lise Nørgaard. Foto: Keld Navntoft/Scanpix 2013). (Foto: Keld Navntoft/Scanpix 2013) Foto: Keld Navntoft
Postgaarden er Matadors mondæne restaurant, som serverer smørrebrød og festmiddage på Korsbæk på Bakken.

Den Kongelige Postgaarden er Korsbæks stolthed.

Den store mondæne restauration, hvor overtjener Olsen styrer med sikker hånd og serverer fin mad for de ligeså fine damer.

Her er både højtbelagt luksus-smørrebrød og en udsøgt middag - taget ud af tidens finere danske madkultur. Gamle klassikere som braiseret fasan med klassisk tilbehør og vandbakkelser med bær til dessert er blevet genoplivet.
Man kan både nyde frokost og middag her og en frokostanretning starter ved 278 kr.

Den Kongelige Postgaarden danner samtidig rammen om byens danseundervisning, forsamlinger og koncerter. Så man kan være heldig, at der er musik eller dans på scenen.

Lokalet, som er lyst og med høje paneler, smukke tapeter og glimtende lysekroner, er stedet for det finere borgerskab.

Læs om de fire andre restauranter i Korsbæk lige her.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.