Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 12/12/13

Populær hipster-restaurant sadler om

  • Det bliver nok ikke i de helt korte ærmer og høj sol, københavnerne kommer til at tjekke det nye sted ud i januar. Foto: Martin Sylvest AndersenDet bliver nok ikke i de helt korte ærmer og høj sol, københavnerne kommer til at tjekke det nye sted ud i januar. Foto: Martin Sylvest Andersen

Der er fyldt med feststemning og mennesker i weekenderne. Her bliver en middagsaftale gerne forvandlet til en bytur i en glidende overgang. Men folkene bag det populære spisested Fortunen har nye planer for det nye år.

For i januar 2014 hedder den kombinerede bar og spiseri på den charmerende beliggenhed Ved Stranden slet ikke Fortunen længere.

Læs mere: Her er 10 nye spisesteder i København

Nu skal stedet hedde Condesa - og det er ikke kun navnet, der bliver skiftet ud. Køkkenstilen bliver nemlig en helt anden, da der nu skal serveres en fortolkning af mexikansk mad.

»Det er en fortolkning, som ikke pådutter sig nogen autencitet eller dogmer, og som ikke er bange for at hente inspiration andre steder i verden. Vi holder os fra den bønnetunge- burrito og lægger i stedet vægt på det friske, det rå og det grønne.«

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra stedet selv. Condesa understreger dog, at de fortsætter med samme ejere, medarbejdere og fester.

Fortunen lukker lørdag 28. december, og Condesa åbner allerede 9. januar.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester