Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 27/02/17

Populær brunch kommer til byen

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
Ny lækker brunch rammer Indre By og har breakfast-margarita med appelsinmarmelade på menuen.

MASH Skovriderkroen i Charlottenlund har ramt bulls-eye med deres brunch hver lørdag og søndag formiddag, hvor 500 gæster spiser deres weekend godt i gang.

Faktisk er brunchen i det nordsjællandske så populær, at de nu vælger at sende en koloni ind til Indre By.

Lørdag 4. marts kommer brunchen til København hos den første og originale MASH på Bredgade.

Læs også: Vesterbro har fået ny klasse-vinbar

»På Skovriderkroen kan vi tydeligt mærke, at brunch-gæsterne i stor stil kommer fra de omkringliggende, nordsjællandske byer, og derfor glæder vi os til nu at kunne tilbyde den samme luksuriøse oplevelse i indre by,« fortæller Mikkel Glahn, partner og marketing manager i Copenhagen Concepts, der er selskabet bag MASH, Umami og Le Sommelier.

Brunchen på Bredgade bliver ikke en tro kopi af Skovriderkroen, men tæt på og byder blandt andet på godter fra det europæiske og amerikanske køkken - naturligvis også steak og bearnaise.

Læs også: Se billederne: Nu er Københavns nye madmarked åbent

»Hvis man skal prøve vores brunch i Bredgade, skal man forberede sig på kvalitet frem for kvantitet – ganske ligesom hvis man kommer om aftenen. MASH er jo først og fremmest en restaurant, og derfor bliver vores brunch ikke den samme, som du kan spise på enhver travl café. Vi tør godt love, at det bliver noget helt specielt«, lyder det fra Mikkel Glahn.

Brunchen kan prøves hver lørdag og søndag 9.30-14.00 og koster 250 kr. for voksne og 95 kr. for børn (4-10 år) 0-3 er gratis.

Hvis man er i ægte weekendhumør, kan der også købes forskellige champagner og cocktails til bordet. F.eks. en Breakfast-margarita med appelsinmarmelade i.

Hvad: MASH brunch
Hvor: MASH Bredgade 20 - http://www.aok.dk/restaurant-og-cafe/mash
Hvornår: Første gang lørdag 4. marts