Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 31/01/13

Pop-upperne

  • Foto: Marie Hald Foto: Marie Hald
Pop-up restauranter og guerilladining er blevet det helt store tilløbsstykker i København. Chancen for at opleve unikke spiseoplevelser i anderledes former har i den grad lokket gæster til. Derfor er der selvfølgelig også flere af disse skæve, skøre og udfordrende madkoncepter under Copenhagen Cooking.

Drengene fra I’m a Kombo har deres The Social Act, en spiseoplevelse, hvor selskabet spiller en stor rolle. De afholder d. 22. og 23. februar middag på Designmuseet kl. 19.30, og kodeordene er interaktion, funktion og innovation. Man ved aldrig, hvad man skal forvente fra I’m a Kombo, men en uge inden eventen modtager man en pakke, hvori der er en opgave, som skal løses. And so it begins...

Der er også modeuge i København, og folkene bag Silver.spoon har derfor udarbejdet den kreative - The Dirty Model Edition. Her kan man 2. februar kl. 18.15 på en hemmelig location opleve den traditionelle runway kollektion blive erstattet med en kulinarisk fortolkning af Copenhagen Fashion Week. De belyser og ironiserer over branchens mest berygtede og kontroversielle stereotyper.

Gutterne fra Rødder afholder også en middag. Den bliver afholdt d. 16. februar kl. 18.00 på et sted, som indtil videre er hemmeligt. Hvad der ikke er hemmeligt er, at aftenen kommer til at stå i bæredygtighedens tegn med masser af lokale råvarer. Og så kommer der vist også til at være masser af jazz til øregangene.

Billetter og mere information på copenhagencooking.dk