Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 06/04/18

Plant Power Food

  • Modelfoto. Foto: Iris

    Modelfoto.

Plant Power Food serverer veganske retter på den bæredygtige måde.

Bag Plant Power Food står kokken Neel Engholm og den tidligere håndboldspiller Casper Bilton. Hovedformålet at skabe kraftfulde og sunde veganske retter, der samtidig er en visuel fryd for øjet.

En af ideologierne bag Plant Power Food er samtidig bæredygtighed. Omtanken for miljøet er tænkt ind i konceptet til mindste detalje. Restauranten er indrettet med lavenergipærer i lamperne, genbrugsmøbler og stedets sugerør er sågar lavet af majs.

På menuen finder man en brunch-tallerken til 169 kr. Her kan man bl.a. nyde rispapirruller med avokaco, champignongpaté, dehydrerede snacks, karrysalat, ristede nødder og lækkert surdejsbrød. Brunchen kan spises frem til kl. 15. På fokostmenuen kan man smage på forskellige sandwiches og salater. Skal man gå efter varme retter kan man f.eks. nyde nudler eller bagte søde kartofler med fyld af masser af lækkerier.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.