Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Plænebaren

Score-drink og score-galleri er et særkende ved Plænebaren på Bakken. På sæsonens kolde dage udgør score-drinken en varm kaffe med brændevin og flødeskum, og i solens hede er det en kulørt cocktail.
Score-drink og score-galleri er et særkende ved Plænebaren på Bakken. Det er ikke hvem som helst, der kan bryste sig af at have sit billede hængende i score-galleriet: man bliver udvalgt af stedets bestyrer. Men en score-drink, det kan alle købe. På sæsonens kolde dage udgør score-drinken en varm kaffe med brændevin og flødeskum, og i solens hede er det en kulørt cocktail.

Plænebaren er rund som en karrusel og kan i et kort sekund forveksles med en af Bakkens talrige forlystelser. Specialiteten er fadøl og cocktail.

Stedet er velbesøgt af Bakkens unge gæster, også når maven skal have lidt fast føde at arbejde med. Plænebaren byder på pommes fritter, haps dogs, fiskefilet, burger og frikadeller. Medbragt mad kan nydes ved barens udendørs og overdækkede bænkeborde.

Marie Riegels

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.