Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Pizzaria Costa Smeralda

Pizzaria Costa Smeralda

Gentoftegade 33
2820 Gentofte

Åbningstider

Alle dage: kl.10.30-22.00

Kontakt

39 76 38 08
 

Køkkentype

Fastfood

Pizzeria

 

 

 

  • Foto: PR Foto: PR
Specialiteterne er pizzaer, pastaretter, sandwiches og salater. Fra køledisken kan købes hjemmelavet lasagne, diverse italienske oste, skinker og spegepølser. I fryseren gemmer sig et udvalg af hjemmelavet italiensk is.
At træde indenfor i pizzariaet Costa Smeralda er som en rejse til Italien. Enkelheden er slående, og de italienske delikatesser er stedets centrum. Det er maden der er udsmykningen. Kun ved at vende blikket mod loftet mødes øjet af dekorative mosaikker af forskellige dyr på de blå vægge.

Fra køledisken kan købes hjemmelavet lasagne, diverse italienske oste, skinker og spegepølser. Fra den store ovn bag disken bages der dagligt italiensk filoni og panini brød. Og i fryseren bag indgangsdøren gemmer sig et udvalg af hjemmelavet italiensk is, men ellers er det pizzaer, pastaretter, sandwiches og salater der er stedets specialitet.


Marie Riegels

Læs Alt Om Restauranter i København.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.