Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 19/03/12

Pixie

Pixie

Løgstørgade 2
2100 København Ø

Åbningstider

Man-tor 8-01, fre-lør 8-03, søn 09-01. Morgenmad fra kl. 8., brunch fra klokken 10. Køkkenet lukker 21.30 og er lukket ml. 16-17 alle dage.

Kontakt

39 30 03 05
 
Brugerne mener
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Diverse

AOK anbefaler

Måltider

Brunch

Frokost

Middag

Morgenmad

Søndagsfrokost

Køkkentype

Cafekøkken

 

 

 

  • Foto: Nils Meilvang Foto: Nils Meilvang
  • Foto: Nils Meilvang Foto: Nils Meilvang
  • Pixies brunch, som den så ud i marts 2012, hvor den kostede 118 kroner. Forrest den almindelige brunch, bagefter vegetarbrunchen. Foto: Else BjørnPixies brunch, som den så ud i marts 2012, hvor den kostede 118 kroner. Forrest den almindelige brunch, bagefter vegetarbrunchen. Foto: Else Bjørn
  • Foto: PR-foto Foto: PR-foto
Ved siden af Cafe Bopa på Østerbro ligger Pixie, som har masser af solpladser på varme dage og flere pladser inde, end det syner af udefra.
...

Pixie ligger på Løgstørgade på Bopa Plads. Her er perfekt at sidde udenfor på en sommerdag med udsigt til den lille legeplads.

På den lille cafe, som er opkaldt efter de små, velkendte børnebøger, er det en ambition at servere ordentlig cafemad både til morgenmad og brunch, men også en hæderlig frokost og præsentabel aftensmad ud over en burger. Portionerne er ikke enorme, men det er ordentlige varer, som når din tallerken.

Det er ikke muligt at bestille bord til brunch, så vil du gøre dig håb om at få en plads, er det i weekenden en god ide at komme, så snart brunchen åbner.

Kaffen er god, og er du træt af tynd kaffe og mælket caffé latte, så bed om en cortado, som man i Spanien kalder en enkelt eller dobbelt espresso med lidt mælkeskum til at tage brodden af arabica-bønnens syre. Trænger du til noget kølende og læskende, så bed om den hjemmelavede limonade med mynte, som kan kurere både tømmermænd og hedeslag.

Sidst på ugen bliver stemningen mere festlig og drinks-agtig ud på aftenen.

Indretningen
Pixie er med sit ukrukkede interiør med genbrugsmøbler, råt træ og et stort lokale bag baren et godt bud på Vesterbro-stemning i hjertet af Østerbro.

Også toiletterne er et besøg værd, hvis du er nostagisk anlagt eller har blødt punkt for retro-effekter.

Folkene bag
Bag Pixie står Stig Roer, som også åbnede Kaffadeli med tilnavnet verdens mindste kaffebar i Tullinsgade ved Værnedamsvej og som i april 2012 åbnede Café Taxa på Nørrebro.

Historien
Pladsen, hvor Pixie ligger, har sit navn fra en gruppe modstandsfolk, som under 2. Verdenskrig lavede sabotage med det formålet at modarbejde tyskerne. Før Pixie lå her en cafe ved navn Pimp, som på engelsk betyder alfons. Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det, men faktisk ligger bordellerne tæt i området omkrig Bopa Plads, selvom vi er på det pæne Østerbro.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Få Berlingske fre-, lør- og søndag i 3 måneder for 199 kr. pr. md. Samlet engangspris 597 kr. Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

God oplevelse

Jeg spiste brunch hos Pixie lørdag d. 24/8 med min mand for at fejre vores bryllupsdag. Jeg havde fået anbefalet stedet af en kollega og ikke tjekket stedet ud på AOK inden. Det er jeg glad for et jeg ikke gjorde, for så var jeg nok ikke kommet. Jeg skriver normalt ikke anmeldelser, men da jeg ikke er enig i den dårlige oplevelse andre har skrevet, synes jeg at jeg skylder Pixie lidt ros.

Vi bestilte hhv. vegetar og alm. brunch, latte, cortado, friskpresset appelsinjuice og. Og ja, der var lidt ventetid på servering, men at nyde solen og det uhøjtidelige, men samtidig hyggelige liv på Bopa plads var et københavnsk brokvarter når det er allerbedst - så det var det hele værd!

Maden var absolut god. Der var ikke meget cocktailpølse over de pølser jeg fik. Det var kvalitetspølser og bacon + æg var perfekt. At det så er svært at spise elegant når det ligger i en skål, vil jeg ikke lade gå ud over den i øvrigt gode oplevelse.

Så fem stjerner fra mig til Pixie!

 

Skuffelse...

Vi var på Pixie i efteråret 2012 - og at den stadig står på AOK får mig til at knytte et par ord også.. Måske AOK skulle tage deres vurdering af stedet op til genovervejelse, da mange (som os) tog derud på baggrund af AOK...

Vi havde heldigvis bestilt bord, for der var næsten ikke til at være for mennesker og stakkels tjenere, der løb rundt i et forsøg på at få tingene til at virke. Hvilket de desværre ikke gjorde.

Vi bestilte - rykkede for drikkevarer efter 20 minutter, fik dem - ventede - rykkede for brunchen - ventede og fik maden efter sammenlagt 1 time og 10 minutter. Så kunne vi starte forfra med drikkevarer.

Og fik en fuldstændig middelmådig brunch, som ikke tangerede pris, ventetid, stresset stemning eller noget af det andet oplevelsen gav os.

AOK beder om hjælp til at være opdateret på hjemmesiden.... Måske de kommentarer, der står vedr. Pixie er et vink....

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Bliv opdateret på byens koncerter, cocktailbarer, klubber og alt der rører sig i nattelivet hver uge.

email:

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester