Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 19/03/12

Pixie

Pixie

Løgstørgade 2
2100 København Ø

Åbningstider

Man-tor 8-01, fre-lør 8-03, søn 09-01. Morgenmad fra kl. 8., brunch fra klokken 10. Køkkenet lukker 21.30 og er lukket ml. 16-17 alle dage.

Kontakt

39 30 03 05
 

Diverse

AOK anbefaler

Måltider

Brunch

Frokost

Middag

Morgenmad

Søndagsfrokost

Køkkentype

Cafekøkken

 

 

 

  • Foto: Nils Meilvang Foto: Nils Meilvang
  • Foto: Nils Meilvang Foto: Nils Meilvang
  • Pixies brunch, som den så ud i marts 2012, hvor den kostede 118 kroner. Forrest den almindelige brunch, bagefter vegetarbrunchen. Foto: Else BjørnPixies brunch, som den så ud i marts 2012, hvor den kostede 118 kroner. Forrest den almindelige brunch, bagefter vegetarbrunchen. Foto: Else Bjørn
  • Foto: PR-foto Foto: PR-foto
Ved siden af Cafe Bopa på Østerbro ligger Pixie, som har masser af solpladser på varme dage og flere pladser inde, end det syner af udefra.

...

Pixie ligger på Løgstørgade på Bopa Plads. Her er perfekt at sidde udenfor på en sommerdag med udsigt til den lille legeplads.

På den lille cafe, som er opkaldt efter de små, velkendte børnebøger, er det en ambition at servere ordentlig cafemad både til morgenmad og brunch, men også en hæderlig frokost og præsentabel aftensmad ud over en burger. Portionerne er ikke enorme, men det er ordentlige varer, som når din tallerken.

Det er ikke muligt at bestille bord til brunch, så vil du gøre dig håb om at få en plads, er det i weekenden en god ide at komme, så snart brunchen åbner.

Kaffen er god, og er du træt af tynd kaffe og mælket caffé latte, så bed om en cortado, som man i Spanien kalder en enkelt eller dobbelt espresso med lidt mælkeskum til at tage brodden af arabica-bønnens syre. Trænger du til noget kølende og læskende, så bed om den hjemmelavede limonade med mynte, som kan kurere både tømmermænd og hedeslag.

Sidst på ugen bliver stemningen mere festlig og drinks-agtig ud på aftenen.

Indretningen
Pixie er med sit ukrukkede interiør med genbrugsmøbler, råt træ og et stort lokale bag baren et godt bud på Vesterbro-stemning i hjertet af Østerbro.

Også toiletterne er et besøg værd, hvis du er nostagisk anlagt eller har blødt punkt for retro-effekter.

Folkene bag
Bag Pixie står Stig Roer, som også åbnede Kaffadeli med tilnavnet verdens mindste kaffebar i Tullinsgade ved Værnedamsvej og som i april 2012 åbnede Café Taxa på Nørrebro.

Historien
Pladsen, hvor Pixie ligger, har sit navn fra en gruppe modstandsfolk, som under 2. Verdenskrig lavede sabotage med det formålet at modarbejde tyskerne. Før Pixie lå her en cafe ved navn Pimp, som på engelsk betyder alfons. Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det, men faktisk ligger bordellerne tæt i området omkrig Bopa Plads, selvom vi er på det pæne Østerbro.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.