Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 29/08/14

Pilekælderen

Pilekælderen

Pilestræde 48
1112 København K

Åbningstider

Man-lørdag: kl. 11.30-17. Køkkenet lukker 16.

Kontakt

33 33 00 26
 

Diverse

AOK anbefaler

Køkkentype

Dansk - traditionelt

Smørrebrød

Måltider

Frokost

 

 

 

  • Foto: Kaspar Mørk Foto: Kaspar Mørk
  • Foto: Kaspar Mørk Foto: Kaspar Mørk
  • Foto: Kaspar Mørk Foto: Kaspar Mørk
  • Foto: Kaspar Mørk Foto: Kaspar Mørk
  • Foto: Kaspar Mørk Foto: Kaspar Mørk
Smørrebrød af høj kvalitet serveret i hyggelige omgivelser på prisvenlig frokostrestaurant.

Når det kommer til godt smørrebrød, er Pilekælderen måske ikke et af de første steder, du kommer i tanke om. Men det burde det måske være. Den hyggelige, danske restaurant serverer nemlig velsmagende klassikere lavet med sjæl, kærlighed og godt håndelag.

Selv om indretningen er stilren og moderne, er her stadig pyntet med historiske fotografier på væggene og levende lys på disken. Indehaveren Torben guider gerne til det appetitvækkende menukort, hvis smørrebrødsslogan er "Tag 2 stykker hvis du er sulten, 3 stykker hvis du er meget sulten eller 4 stykker for at sætte prikken over i'et".

Menuen står på klassisk dansk smørrebrød i mange forskellige varianter, så der er noget for enhver smag. Sild, fjerkræ, kød og vegetar, samt hjemmebagt bød, hjemmesyltede rødbeder, pickles og agurker og naturligvis også hjemmerørt remoulade.

Dertil kan du gå på opdagelse i et udvalg af danske øl og danske, norske og svenske snapse, der jo hører sig til, når man skal have smørrebrød.

Pilekælderens priser ligger i den lavere ende sammenlignet med de mange andre smørrebrødssteder i København. Større selskaber kan desuden leje restauranten til arrangementer som barnedåb, bryllup eller andre fester.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.