Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 30/05/14

Pegasus - ØL, VIN & TAPAS

Pegasus - ØL, VIN & TAPAS

Mysundegade 28
1668 København V

Åbningstider

Man-torsdag: kl. 17-23,
Fredag: kl. 17-01
Lørdag: kl. 12-01
Søn: Lukket

Kontakt

33 31 80 50
 

Atmosfære

Bistro/brasserie

Køkkentype

Cafekøkken

Måltider

Middag

 

 

 

  • Foto: Nynne Hein Møller Foto: Nynne Hein Møller
  • Foto: Nynne Hein Møller Foto: Nynne Hein Møller
  • Foto: Nynne Hein Møller Foto: Nynne Hein Møller
  • Foto: Nynne Hein Møller Foto: Nynne Hein Møller
Leder du efter livlig sydlandsk stemning, hvor du samtidig kan nyde et glas vin og tapas, er Pegasus det helt rigtige.

Pegasus er en kombineret øl- og tapasbar, hvor du kan slukke tørsten i et stort udvalg af øl og nyde den klassiske spanske spise i uhøjtidelige omgivelser fx inden en koncert på Vega.

Til de forskellige tapasanretninger får du oste, pølser, skinker, brød, oliven og cornichoner, mens du også kan vælge mellem forskellige salater, sandwichs og burgere. I hverdagen består madmulighederne alene af tapas, men der i weekenden er brunch, rejemadder og sandwichs.

Kaster du dig over en fadøl, kan du fx vælge mellem øl fra fx danske mikrobryggerier og belgiske klosterbryggerier. De konkrete ølmærker udskiftes meget ofte.

Vinkortet byder på bl.a. spanske og franske vine, og om sommeren kan du hos Pegasus - som et af de få steder i byen - få hjemmelavet Sangria.

Sydlandsk stemning på Vesterbro

Looket er inspireret af den franske brasserie-stil med rødternede duge, rå murstensvægge og dæmpet belysning, der sammenlagt tilfører en uhøjtidelig og "low key" stemning, hvor folk let kommer i snak med dem ved nabobordet.

Ejernes ambitioner er at skabe en "Lady og Vagabonden-stemning på en sjov måde", hvilket gæsterne sætter stor pris på. En ældre stamgæst beskrev fx Pegasus' stemning som ægte sydlandsk med hunde, barnevogne og snak, der sammenlagt skaber livlige rammer.

Om sommeren er der ofte live-musik, bl.a. som en del af den årlige jazzfestival. Flere sort/hvide billeder af jazzmusikere pryder da også de rå murstensvægge, da jazzen er en stor del af Pegasus' dna.

Pegasus åbnede i 2004 som vinforretning. Siden blev stilen mere café-agtig for i dag at være udpræget vinbar, der bl.a. tilbyder vin- og ølsmagninger.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.