Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/11/07

Pavillonen i Fælledparken

Pavillonen i Fælledparken

Borgmester Jensens Alle 45
2100 København Ø

Åbningstider

Daglig åben fra kl. 12.
week-end fra kl. 11.

sæson fra
april - oktober.

Kontakt

35 38 73 83
 
Brugerne mener
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Køkkentype

Cafekøkken

 

 

 

Midt i Fælledparken ligger en pavillon, som er indrettet til cafe.
Pavillonen er indrettet som cafe, hvor du kan sidde lunt og spise frokost eller nyde aftenkaffen, hvis vejret er ustadigt eller sommerkjolen lidt for tynd. Gulvet er udskiftet med et lyst trægulv, og der er blevet plads til en lille bar i det runde lokale.

Maden
Hver søndag er der brunchplatter, selvfølgelig i det grønne hvis vejret tillader det. Til frokost kan du få sandwich, salater og andre frokostretter, og ved aftenstid byder menukortet på burger og alskens kød fra grillen.
Der er også tænkt på de mindste med forskellige børnemenuer, og ikke mindst med det ishus, som findes i tilknytning til pavillonen. Her sælges både ispinde og gammeldags isvafler .

Fadøl
På venstre side af Pavillonen er en udendørs bar. Der er toiletter både ude og inde, hvis du ikke har selskabsblære.

Læs Alt Om Cafe & Natteliv i København.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Få Berlingske fre-, lør- og søndag i 3 måneder for 199 kr. pr. md. Samlet engangspris 597 kr. Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Den dårligste service, vi nogensinde har oplevet!

Vi skulle spise et sted inden Justin Bieber koncerten og via mail bookede jeg bord på Pavillonen. Da vi kom var bordet ikke reserveret og vi måtte selv afrydde et 4 pers. bord og vi var 6 personer. Efter en halv time kommer halvdelen af maden. Efter endnu en time spørger vi til maden og får at vide, at de ikke kan trylle. Efter yderligere noget tid ønsker vi at få pengene retur, hvilket vi får afslag på. Vi spørger op til flere gange de to "tjenere" hvor maden bliver af, men den ene vender os bare ryggen og smækker med døren og den anden, siger med ansigtet vendt væk, at de har travlt. Det skal lige nævnes at 2 borde, der ankom inden os, fik maden før os. Da vores 2 sandwich kommer efter 1½ time finder vi et langt stykke plastic fra noget emballage i maden. Vi påpeger dette og de hiver plasticen ud og spørger om vi vil spise den færdig. De kan desværre ikke give os en ny, da halvdelen er spist!!! Jeg har aldrig oplevet sådan en dårlig service. Og så endda af 2 modne tjenere, der burde vide hvordan man begår sig... Hvis de så bare havde undskyldt eller talt pænt til os, men nej de var meget spydige og afvisende. Denne cafe kan absolut ikke anbefales! En ellers så god start på en koncertoplevelse ødelagde meget for os, især for de to små piger, der kom alt for sent i køen til den længe ventede koncert. Jeg vil anbefale caféen at lave et nummersystem, så de har styr på hvilke borde der skal have hvad! Og en pæn tone i stressede situationer skal mennesker, der arbejder indenfor et servicefag være i stand til at opretholde. Tja kan slet ikke bekrive vores skuffelse og egentlige chok over denne behandling!!!

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester