Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/11/07

Pavillonen i Fælledparken

  • Cafe Pavillionen i Fælledparken på Østerbro Foto: Torben ChristensenCafe Pavillionen i Fælledparken på Østerbro Foto: Torben Christensen
Midt i Fælledparken ligger en pavillon, som er indrettet til cafe.
Pavillonen er indrettet som cafe, hvor du kan sidde lunt og spise frokost eller nyde aftenkaffen, hvis vejret er ustadigt eller sommerkjolen lidt for tynd. Gulvet er udskiftet med et lyst trægulv, og der er blevet plads til en lille bar i det runde lokale.

Maden
Hver søndag er der brunchplatter, selvfølgelig i det grønne hvis vejret tillader det. Til frokost kan du få sandwich, salater og andre frokostretter, og ved aftenstid byder menukortet på burger og alskens kød fra grillen.
Der er også tænkt på de mindste med forskellige børnemenuer, og ikke mindst med det ishus, som findes i tilknytning til pavillonen. Her sælges både ispinde og gammeldags isvafler .

Fadøl
På venstre side af Pavillonen er en udendørs bar. Der er toiletter både ude og inde, hvis du ikke har selskabsblære.

Læs Alt Om Cafe & Natteliv i København.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.