Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 13/02/12

Patrick Bosse

  • Foto: Malte Kristiansen Foto: Malte Kristiansen
  • Foto: Malte Kristiansen Foto: Malte Kristiansen
  12  
I Charlottenlund har en fyr på 24 år prøvet kræfter med bagerfaget. Han hedder Patrick Bosse, lige som hans forretning, og fik for tre år siden lyst til at starte sin egen forretning.

...

»Jeg kan godt lide at arbejde meget og lave en masse nye ting, og da jeg havde været hos en bager i Helsingør og en anden på Nørrebro, kørte jeg en tur og fandt den her butik i Ordrup, som jeg overtog, for siden at skifte alt inventar ud i både butik og bageri,« fortæller han.

Og kommer man om morgenen bugner det i disken med wienerbrød og brød. »Jeg laver ikke så mange kager, for det gider jeg ikke stå og nusse om, men til gengæld går jeg meget op i brød. Det er de moderne brødtyper, som er lavet af langtidshævede deje med ordentligt mel uden stråforkortere.

For mig er det en god udfordring at lave et godt produkt med god smag, så jeg har udviklet vores egne brød, man ikke kan købe andre steder, og det er blevet populært. Vi er også meget kendt for vores rugbrød og har seks-syv forskellige slags, som jo må smage godt, for vi sælger mange af dem.«

Læs også guiden: De 5 lune forretninger

Men er man til søde sager, kan det nu også godt lade sig gøre hos Patrick Bosse, der har masser af wienerbrød, linser, hindbærsnitter og lidt flødekager – for eksempel fastelavnsboller til fastelavn og jordbærkager om sommeren.

Og Patrick Bosse synes salget går godt, selvom han vovede pelsen og startede forretning under finanskrisen.

»Jeg håber, jeg skal være her mange år frem i tiden, og bor også i nærheden. Jeg har næsten lige stiftet familie med et lille barn, og de skal jo også forsørges.

Mine kunder er super søde, og jeg kender dem næsten personligt, fordi jeg selv står i butikken om eftermiddagen og giver mig tid til at snakke med dem. Og det er en af de store forskelle ved at være her fremfor inde i København. Jeg ved hvad mine kunder skal have, og det tror jeg faktisk godt de kan lide,« slutter Patrick Bosse.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.