Omtale
Berlingske anmeldelse
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 28/04/14

Pastis

Pastis

Gothersgade 52
1123 København K

Åbningstider

Man-tor 11.00-24.00, fre-lør 11.00-01.00, søn lukket. Frokost 11.30-15.00, middag 17.30-22.30

Kontakt

33 93 44 11
 

Diverse

AOK anbefaler

Atmosfære

Bistro/brasserie

Køkkentype

Fransk

Måltider

Frokost

Middag

 

 

 

  • Foto: Jeppe Micheal Jensen; Scanpix Foto: Jeppe Micheal Jensen; Scanpix

På hjørnet af Gothersgade og Adelgade ligger cafeen og spisestedet Pastis. Her kan du tage en pause på shoppingturen og hvile dankortet og benene, mens du spiser frokost, eller du kan spise inden du skal i teateret, eller drikke et godt glas bagefter.

Du kan enten vælge fra menukortet eller nappe dagens tre-retters menu. Priserne er rimelige, kvaliteten i top. Vil du spise et måltid efter arbejde er Pastis et godt bud midt i byen, hvis du går efter ro og romantik er det måske ikke lige, hvad du leder efter, for bordene står forholdsvis tæt, og indretningen er en blanding af cafe og restaurant. Men priserne er rimelige, og vinkortet vil få enhver frankofil vinnørd til at klappe i hænderne af begejstring.

Bag Pastis, som åbnede i juni 2006, står kokken Mikkel Egelund, som tidligere bl.a. har været køkkenchef på The Dining Room og M/S Ameriks og Henrik Lazlo, som var ham der i sin tid åbnede cafeen Lazlo i Strædet.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Skuffet

Forventningerne var nok lidt høje efter kollega havde rost søsterrestauranten Pastis højt. Og de forventninger kunne hverken mad eller betjening leve op til på Fishmarket....
Vi var 3 kollegaer der havde bestilt bord. Alt var godt i starten og tjeneren virkede kompetent mht vejledning af vin. Herfra gik det så ikke så godt. Tjeneren kom med den forkerte vin og måtte derfor hente den bestilte.
Ventebrødet var udmærket og blev serveret med to slags smørelse - smør med flagesalt og en lysebrun substans. Vi (og alle andre borde omkring os) måtte spørge hvad det brune var - det blev ikke fortalt, da det blev sat på bordet. Det var så en udmærket fiskepaté.
Vi nåede kun knapt at få spist et halvt stykke brød, da vores forret kom - da vi overrasket kommenterede så hurtigt det kom, fik vi at vide, at "de havde ventet på os i køkkenet". Det skal siges, at vi kom ½ time for tidligere end vores reservation, men der var klart til os. Denne kommentar var derfor unødvendig uhøfligt.
2 af os bestilte en kold forret og den var iskold - så ikke så rart. Den 3. havde bestilt bouillabaisse - den var vildt undersaltet og der var ikke salt og peber på bordene til at kompensere.
Vi havde knapt taget den sidste bid, før tallerkenerne fra forretten blev fjernet. 2 af hovedretterne kom med kogte kartofler - dvs at de faktisk var rå indeni, så vi måtte bede om nye.
Bedste hovedret var muslingerne der smagte rigtig godt.
Igen blev tallerkenerne fjernet i det sekund vi lagde bestikket. Inden der var gået 45 minutter havde vi på denne måde været igennem 2 retter. Vi fik dog så også en dessert, som var okay. Men oplevelsen af, at vi bare skulle hurtigst muligt ud af døren var overvældende. Og det skal altså lige siges, at vi er alle 3 meget venlige og fredsommelige typer, så regner ikke med, at hastigheden skyldtes os som personer. Men det var de hurtigste 3 retter, jeg nogensinde har fået!!!
Så jeg må desværre give 2 stjerner som samlet bedømmelse, da både mad og betjening havde en del mangler.

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester