Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 09/01/13

Paris og Pedersker mødes i køkkenet på Kadeau

Tidspunkt

Lørdag 26. jan. 2013, kl 18:30

Kadeau København

Wildersgade 10
1408 København K

Åbningstider

Aften: tirsdag - lørdag fra kl. 18.00.
Frokost: torsdag-lørdag fra kl. 12.00 - 13.30

Kontakt

33 25 22 23
 

 

  • Foto: Martin Sylvest Andersen Foto: Martin Sylvest Andersen
Bornholm og Frankrig er ikke to maddestinationer, der normalt hænger sammen. Men det bliver det nu lavet om på.

...

Til marts skal køkkenchef på Kadeau København, Nicolai Nørregaard, deltage i Omnivore – den internationale kokkefestival. 60 af verdens pt. førende kokke er udvalgt til at deltage i festivalen og på sit hold har Nicolai Nørregaard fået selskab af det internationale stjerneskud David Toutain.

Han er en 32-årig fransk kok og har tidligere været på parisiske Agapé Substance, men nu kommer han til Danmark for at få ny inspiration til sit næste projekt - og give gæsterne på Kadeau København en ret speciel oplevelse. Nemlig en bornholmsk-fransk one-of-a-kind aften.

'Paris møder Pedersker kalder vi i sjov arrangementet, men det kunne også hedde faglært møder ufaglært eller fransk møder dansk. Men først og fremmest er det to venner med en stor fælles passion for mad, der mødes, og forhåbentligt får vi noget kreativt og velsmagende ud af det. Det satser vi på', siger Nicolai Nørregaard, køkkenchef på kadeau København.

De to unge kometer vil lørdag d. 26. januar sammen tilberede og servere en til lejligheden kreeret fransk-dansk middag bestående af ni retter med tilhørende vin eksklusivt til Kadeau Københavns gæster.

'Vi har spist hos hinanden og fundet ud af, at vi har meget tilfælles omkring mad. Men vi har også hver vores idéer, som inspirerer den anden, og det forsøger vi så at kombinere til noget endnu bedre', siger Nicolai Nørregaard.

Hvad: Four Hand Dinner ved David Toutain og Nicolai Nørregaard
Hvor: Kadeau København, Wildersgade 10, Christianshavn
Hvornår: Lørdag d. 26. januar kl. 18.30
Hvor meget: 2000 kr. for menu og vinmenu (snacks og ca. 9 retter)
Hvordan: Bordbestilling kan kun ske på telefon 33 25 22 23

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester