Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 23/05/08

Panzón

Panzón

Rosenvængets Allé 6
2100 København Ø

Åbningstider

Man-tor 16.00-24.00, fre-lør 16.00-02.00, køkken 18-22, lukket søndag
I julen: Lukket den 24.dec til 2. januar begge dage inklusiv.
Sommerlukket fra 19. juli til 3. aug.

Kontakt

35 38 98 00
 

Diverse

AOK anbefaler

Lukket

Måltider

Middag

Atmosfære

Romantisk

Køkkentype

Spansk

 

 

 

  • Foto: Jan Jørgensen Foto: Jan Jørgensen
OBS: Stedet er lukket. Panzón på Rosenvængets Alle ved Trianglen har mere en 50 vine på glas af egen import og et dusin danske specialøl. Priserne er ikke helt billige.

Panzón betyder tyksak på spansk, og drilske tunger påstår, at øl-, vin- og tapasbaren i Rosenvængets Alle, er opkaldt efter ejerens trinde facon.

Panzón har tre specialer: Øl, vin og sin egen fortolkning af det spansk tapasbegreb. Baren har et dusin specialøl, hvoraf typisk fem er på fad. Er du ikke til øl, har Panzón mere en 50 vine på glas af egen import. Er du i tvivl, så sprøg bartenderne. De har en usnobbet, oprig vin-glæde og -viden, som de gerne deler ud af.

Hvad angår spisekortet begrænser det sig ikke til tapas, men kan også mønstre en suppe, en dagens ret, ost, pølse og andet godt til ganen, når du trænger til lidt til at ledsage de våde varer, men vælger du mere end lidt ost eller pølse, løber priserne op i højder, hvor man begynder at savne skarpere kniv i køkkenet, og en stol som ikke er vakkelvoren.

Indretningen er spansk inspireret på den spartanske måde. Men mange gæster, muntre bartendere og levende lys hygger. Stemningen er tilbagelænet, og hvis du ikke kan få plads ved et af bordene, er der ingen, der blinker, hvis du spiser din mad ved baren, som er 11,5 meter lang.

Panzón åbnede i 2003 og er en del af Props-dynastiet, som også tæller Props Coffee Shop, Fallernum på Værnedamsvej og Bibendum i Nansensgade.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.