Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 13/05/14

Paludan Bogcafé

Paludan Bogcafé

Fiolstræde 10-12
1171 København K

Åbningstider

Man-fredag: kl. 9-22
Lørdag: kl. 10-22
Søndag: kl. 10-20

Kontakt

33 15 06 75
 

Køkkentype

Cafekøkken

Sandwich

Måltider

Frokost

Middag

 

 

 

  • Foto: Brian Berg Foto: Brian Berg
  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  12  
En klassisk studie-café i rette omgivelser med bøger fra gulv til loft og billigt menukort.
Oprindeligt var Paludan en kombineret boghandel og forlag, der forsynede Københavns studerende med bøger til SU-venlige priser. Derfor var det også studiefolket, der sikrede boghandelen den regelmæssige omsætning.

Ved årtusindskiftet valgte man at gøre boghandlen til en decideret café - med målsætningen om at stedet skulle kombinere den traditionelle boghandel med et velfungerende spisested. Efter du har stillet sulten, kan du derfor gå på jagt blandt cafeens bøger og se, om der er nogle, der er værd at købe.

Klientellet består i dag også af en stor del studerende, der måske kan bruge de biblioteks-agtige omgivelser med bogfyldte reoler til nyttig inspiration. Menukortet er også meget studievenligt med priser, der sjældent sniger sig op over 100 kr. for fx morgenmad, smørrebrødsmadder, sandwichs, burger, lasagne og chili con carne. Billige øl, cocktails og vine er også til rådighed, hvis studietiden skulle gå over i fyraftensbajer-tiden.

Også turister har fundet vej til Paludan Bogcafé, der med lethed kan brande sig selv som centrum af Københavns studieliv. Beliggenheden lige over for det gamle Universitetsbibliotek, en spytklat fra Hovedbiblioteket og Regensen-kollegiet samt flere af de gamle universitetsfakulteter, gør, at mange af byens studerende automatisk befinder sig i nærheden.Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.