Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 12/02/15

P2 by Malbeck

  • Foto: PR Foto:
  • Malbech Vinoteria åbnede i maj 2011 i Birkegade 2 på Nørrebro. Foto: PRMalbech Vinoteria åbnede i maj 2011 i Birkegade 2 på Nørrebro.
  • Malbechs Vinoteria i Birkegade på Nørrebro ligger hvor den indiske Natraj lukkede. Foto: PRMalbechs Vinoteria i Birkegade på Nørrebro ligger hvor den indiske Natraj lukkede.
Den argentinske vinbar Malbeck har en søsterbar på Nørrebro.

P2 by Malbeck ligger på hjørnet af Birkegade og Elmegade og har borde udenfor ved siden af The Laundromat Café. Bag den står Hans Haahr og Patrick Mouritzen, som i 2006 åbnede den vesterbro-streetsmarte vinbar Malbeck i Istedgade. De læste spansk og tabte deres hjerte til Malbec-druen, da de boede i Argentina i forbindelse med deres studier.

Riedel-glas og rigtig temperatur
På trods af navnet er Malbecks vine - som for en god dels vedkommende er af egen import - lavet på mange druesorter og både røde, hvide og mousserende. Hans og Patrick sætter pris på at få deres vin serveret i Riedel-glas og ved den rette temperatur, og den nydelse bestræber de sig på også at give deres gæster.

Remake i 2015
I starten af 2015 omdøbte ejerne stedet til P2 by Malbeck. Samtidig fik indretningen en ordentlig overhaling, og blev lysere og mere indbydende. De åbnede samtidig op for måltider både morgen, middag og aften og satser på at tiltrække de lokale nørrebro'ere med gedigen mad lavet fra bunden.

Morgenmadsretterne ligger mellem 50-100 kr., mens frokostkortet starter ved 80-130 kr. Aftenkortet har en tre retters menu til 295 eller man kan gå ala carte til priser mellem 90 og 195 kr. Om aftenen bliver lyset dæmpet og man kan hurtigt mærke, at stedet startede sin karriere som ægte vinbar.

P2 by Malbeck åbnede i maj 2011 under navnet Malbeck Vinoteria, hvor den indiske Natraj før lå. I februar 2015 skiftede de navn til P2 by Malbeck.

 

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.