Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/05/17

P eatery

P eatery

Krystalgade 24
1172 København K

Åbningstider

Se hjemmesiden

Kontakt

33 45 98 90
 

Køkkentype

Middelhavsmad

 

 

 

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
Ambitiøst middelhavskøkken i Latinerkvarteret der også har et godt udvalg for veganere.

Middelhavskøkkenet er fyldt med smag, men også nogle gange lidt rodet anrettet. Det nordiske køkken er til gengæld kendt for stram præsentation og smukke anretninger.

Hos P eatery har de slået to fluer med ét smæk.

Læs også: Norges bedste cocktailbar åbner afdeling i København

’’Vi tager det bedste fra begge verdner - middelhavskøkkenet er ærligt, fuld af smag og kraft med en enkel sammensætning, mens retterne er anrettet stilrent efter nordiske principper, og fyldt med sæsonens lokale råvarer. Vi tager udgangspunkt i bæredygtighed, så det falder helt naturligt at bruge de bedste, lokale råvarer,’’ fortæller køkkenchef Thomas Larsen, der har en lang baggrund fra bl.a. Bella Sky, Meyers og Den Røde Cottage, hvor han blev uddannet.

P eatery er en rimelig stor restaurant i det københavnske latinerkvarter og bygget til liv og glade dage.

Her er plads til 149 gæster, og der er masser af forskellige steminger i lokalet, som generelt er indrettet med stengulv i trekantede fliser holdt i sort og hvidt. Her er lange spejle, masser af forskellige designerstole samt bløde veloursofaer.

Foto: PR

Menukortet byder både på frokost og aftensmad. Til frokost er her masser af snacks, men man kan også vælge f.eks. rejemad eller P eaterys udgave af burgeren eller oksemørbrad.

P eatery har også en hel afdeling på menukortet til veganere.

Aftenkorten er inddelt i små 65-85 kr., mellemstore 75-195 kr. og store retter, og middelhavskøkkenet spiller hovedrollen herinde. Man kan også hoppe ombord i enten en lille eller stor menu, hvor køkkenet har valgt for dig.

Læs også: Populært kødpalads udvider med ny restaurant

Køkkenchefen Thomas Larsen er selv fan af desserter, og man kan således slutte aftenen af med den søde ’The Seven Sins’’ eller ’’24-layer Death by Chocolate’’, som ses herunder.

Foto: PR

Her er over 100 forskellige vine på glas, og generelt er der masser af interssante muligheder både indenfor bobler, rød- og hvidvin i prisklasser fra 280 kr. flasken til deres dyreste Amarone til 6.000 kr. flasken.

P eatary ligger i Krystalgade, lige ved siden af Hotel SKT. PETRI.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.