Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 20/05/16

Overblik: Her er hele Tivolis nye food court

  • 2017 byder på en masse kulturelle oplevelser, vi har fundet 20 ting som vi glæder os til.Efter planen skal Tivolis nye food court åbne i efteråret 2017. På mere end 5000 kvadratmeter vil en række lækre kendinge indtage hjørnet. Her kan man bl.a. spise mad fra KUL, Kiin Kiin, Gorm's Pizza, Aamanns og mange flere. Her er det en projekttegning af det nye Tivoli-hjørne, set inde fra den gamle have. Foto: PR

    2017 byder på en masse kulturelle oplevelser, vi har fundet 20 ting som vi glæder os til.

    Efter planen skal Tivolis nye food court åbne i efteråret 2017. På mere end 5000 kvadratmeter vil en række lækre kendinge indtage hjørnet. Her kan man bl.a. spise mad fra KUL, Kiin Kiin, Gorm's Pizza, Aamanns og mange flere. Her er det en projekttegning af det nye Tivoli-hjørne, set inde fra den gamle have.

    Foto: PR
  • Foto: Iris Foto: legs in water
  • Tivoli Hjørnet. Der bygges på livet løs i Tivoli for at Tivoli Hjørnet kan stå færdig i 2017. Nimb udvider deres hotel med luksussuiter og Københavns første udendørs opvarmede pool og så bygger Tivoli en food court, som man kender det fra andre storbyer. I Tivoli Hjørnets food court bliver der ca. 30 spisesteder og et centralt område med borde og stole, hvor man kan nyde sit måltid. Tivoli Hjørnet er et byggeprojekt på hjørnet af Vesterbrogade og Bernstorffsgade. Foto: Bax LindhardtTivoli Hjørnet. Der bygges på livet løs i Tivoli for at Tivoli Hjørnet kan stå færdig i 2017. Nimb udvider deres hotel med luksussuiter og Københavns første udendørs opvarmede pool og så bygger Tivoli en food court, som man kender det fra andre storbyer. I Tivoli Hjørnets food court bliver der ca. 30 spisesteder og et centralt område med borde og stole, hvor man kan nyde sit måltid. Tivoli Hjørnet er et byggeprojekt på hjørnet af Vesterbrogade og Bernstorffsgade. Foto: Bax Lindhardt
Masser af gamle kendinge rykker ind i Tivolis nye food court i efteråret 2017. Her er den fulde liste.

Mere mad!

Efter at Københavns Borgerrepræsentation i september sidste godkendte lokalplanen for Tivolis udbygning ud mod Vesterbrogade og Bernstorffsgade, stod det klart, at Tivolis gæster får et madmarked – eller en såkaldt food court – på over 5.000 kvadratmeter.

Se også: Nu åbner Københavns nye italienske madtempel

Og nu er alle navnene officielle. Her følger den komplette liste over den nye food court, vi kan glæde os til:

·        KUL åbner en forretning, Wood, med mad over åben ild
·        Kiin Kiin frister med thailandsk gadekøkken
·        Hav2Go serverer sø-mad, altså små anretninger
·        Tapa del Toro serverer spanske tapas
·        Gorm’s Pizza byder på pizza i højeste kvalitet
·        Zocalo fra Stockholm åbner nu i København med meximad med focus på sundhed og rene råvarer
·        Aamanns Smørrebrød pusler med nye ideer til morgen og aften, men serverer selvfølgelig også smørrebrød
·        Le petit sørger for god vin, champagne og øl
·        Kadeau står bag god dansk/nordisk mad med afsæt i Bornholm og årstiderne
·        Resso er klar med kaffe og sødt
·        Cock’s & Cows er selvfølgelig cocktails og burgere
·        Kung Fu, der er kendt for japansk mad, vil bevæge sig over i det kinesiske køkken med deres nye Super Bao-koncept
·        Chicks by Chicks dyrker den økologiske linje i deres kylling-rotisserie
·        Retreat serverer ‘real food fast’
·        TWG åbner tesalon

Se også: Så vild er den nye MASH Penthouse

Tivoli Hjørnet er beliggende på hjørnet af Vesterbrogade og Bernstorffsgade i det centrale København. Foruden det her omtalte spisemekka med stader og fælles siddeområder skal bygningen rumme nye værelser til Nimb Hotel og fire større forretninger. Navnene på to af disse er allerede offentliggjort:

På Vesterbrogade åbner den europæiske kæde Vapiano, som har 160 restauranter i 33 lande (italiensk restaurant) og på tagetagen kommer Sticks ’n’ Sushi til at ligge.

Den tredje forretning er orienteret mod design, men navnet er stadig fortroligt.

Endelig afventer selve hjørnet af Vesterbrogade og Bernstorffsgade det helt rigtige match, der formodentlig er et stærkt brand på udkig efter en flagship-store. Hjørnet åbner efter planen i efteråret 2017.

Se også: Her er Københavns nye norske gourmetrestaurant

Projektet er tegnet af arkitekttegnestuen Pei Cobb Freed & Partners Architects fra New York, som i første omgang havde fremlagt en glasfacade, som skulle dække alle etager. For at få planen godkendt i Borgerrepræsentationen, måtte planen imidlertid ændres, så glasfacaden går fra første sal og opefter.

Facaden mod Tivoli består blandt andet af en række terrasser, hvortil madmarkedets gæster har adgang uden billet til Tivoli.

Lige nu ser området sådan her ud:

Tivoli Hjørnet. Der bygges på livet løs i Tivoli for at Tivoli Hjørnet kan stå færdig i 2017. Nimb udvider deres hotel med luksussuiter og Københavns første udendørs opvarmede pool og så bygger Tivoli en food court, som man kender det fra andre storbyer. I Tivoli Hjørnets food court bliver der ca. 30 spisesteder og et centralt område med borde og stole, hvor man kan nyde sit måltid. Tivoli Hjørnet er et byggeprojekt på hjørnet af Vesterbrogade og Bernstorffsgade. Foto: Bax Lindhardt