Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 08/07/14

Oubæk slår til igen: Åbner i Kødbyen

  • Madanmeldelse på Retour Steak Vesterbro. Foto: Linda KastrupMadanmeldelse på Retour Steak Vesterbro. Foto: Linda Kastrup
Bearnaise-konge, bistro-greve, restaurant-entreprenør. Kær kok har mange navne, og efter sommeren er Rasmus Oubæk og Co. klar med ny, stor restaurant.

Rasmus Oubæk må siges at være en driftig herre. Siden han gjorde et gastronomisk comeback af dimensioner med den rustikke bistro Retour i Tordenskjoldsgade i 2011, er det gået stærkt med nye restaurant-åbninger.

Efter Retour fulgte Retour Steak, derpå Pluto, så endnu en Retour Steak og i dennes kælder en grillhule ved navn Barbie.

Læs mere: 8 nye steder du skal tjekke ud denne sommer

Nu ulmer det så igen i det Oubæk'ske univers, for efter sommerferien åbner han endnu et stort spisested i samarbejde med business-makkeren Jesper Marcussen. Det bekræfter Jesper overfor AOK, men han vil dog ikke ud med detaljer omkring det nye koncept:

"Vi åbner i Kødbyen efter sommerferien, ja. Jeg kan fortælle, at det i hvert fald ikke bliver en ny Pluto, men at vi arbejder sammen med Plutos nuværende køkkenchef Bjørn Jacobsen om et nyt spisested."

Hvad der til gengæld er sikkert, er at Oubæks nye eventyr kommer til at ligge i lokalerne, hvor Karriere Bar netop har lukket og slukket. De rummelige og rå lokaler synes at spille godt ind i restaurant-kongernes univers, der også på flere de andre restauranter byder på hvide vægge, fliser og rå træborde.

Da AOK spørger ind til, hvorvidt det er Plutos nylige sejr som Byens Bedste Bistro, der har givet holdet blod på tanden i forhold til at åbne nyt, svarer han grinende:

"Det er altså noget, vi har haft i støbeskeen længe. Men der er da ingen tvivl om, at sådan en hæder giver os lyst til virkelig at klø på."

Læs mere: Byens Bedste 2014: Her er alle vinderne

Hvad: Ny Oubæk-restaurant i Kødbyen

Hvor: I Karriere Bars gamle lokaler på Flæsketorvet 57

Hvornår: Efter sommerferien