Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Oscar Bar Cafe

Oscar Bar Cafe

Rådhuspladsen 77
1550 København V

Åbningstider

Dagligt 12.00-02.00

Kontakt

33 12 09 99
 

Diverse

AOK anbefaler

Køkkentype

Cafekøkken

 

 

 

Oscar Bar Cafe ved Rådhuspladsen er et elegant og trendy samlingssted for bøsser og lesbiske. Her kan du få alt fra dansk smørrebrød til nøje udvalgte vine og velbrygget kaffe. I weekenden breder feststemningen sig langs den 12 meter lange bar.
Cafeen lægger ikke skjul på, at den først og fremmest henvender sig til byens homoseksuelle befolkning. Andre er selvfølgelig også velkomne, men det er altså ikke her man slæber faster Erna fra Jylland hen for at "se giraffen". Folkene bag har tidligere drevet gay-relaterede cafeer i både København og Sydney, og erfaringen kommer dem til gode i Oscar Bar Cafe, hvor der er lagt vægt på god og enkel mad samt en afslappet og international stemning.

Indretningen er smart og hyggelig på samme tid. Her er rustikke orangefarvede vægge, sort/hvidt klinkegulv og runde hvide lamper med blødt lys. Bag den 12 meter lange buede træbar sørger en rillet trævæg for den rette akustik. Der spilles soul, lounge og house, som akkompagneres af den livlige snakken omkring cafebordene. På endevæggen hænger en række portrætter af homoseksuelle personligheder som K. D. Lang og Giorgio Armani, og i den modsatte ende kan man orientere sig om homo-relaterede arrangementer. Eller man kan slå sig ned i en af de røde lænestole og kigge i dagens avis eller et af de internationale homo-magasiner som for eksempel OUT og Attitude.

Menukortet tilbyder et lille udvalg i sandwiches, salater, lette retter samt varme retter til særdeles rimelige priser. Og så har man som noget helt særligt specialiseret sig i det gode danske smørrebrød, hvor man frit kan sammensætte tre af slagsen.

Drinkskortet byder blandt andet på udenlandske fadøl som Budvar og Urquell, økologisk saft, kaffe og en håndfuld nøje udvalgte vine.

Aktiviteter: Oscar Bar Cafe samarbejder med flere af byens homo-organisationer omkring informationsarrangementer og lignende..

 

Læs Alt Om Cafe & Natteliv i København.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.