Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 28/07/16

Original Coffee Sortedam Dossering

  • Foto: PR Foto: PR
Original Coffees 8. kaffebar ligger med fri sø-udsigt.

Original Coffe har et par år siddet på tronen som byens bedste kaffe, når vi har afholdt AOKs store awardshow. Og i slutningen af juli 2016 slog de så dørene op for deres ottende sted i København.

Det var på Sortedam Dossering 9 på Nørrebro åbner med masser af udeservering, så man både kan nyde sin kaffe inde bag de store panoramavinduer eller ude i fri natur ved søen.

-

Foto: PR

Derudover kan man få deres sædvanlige udvalg af god kaffe, samt styre appetitten med håndmad med enten avocado eller hønsesalat. Til den lidt sødere tand er der hjemmebag af hindbærsnitter, croissanter og bananbrød

Kæden startede i Illum, og har siden bredt sig til flere steder i byen.

Original Coffee køber alt deres kaffe gennem Kontra Coffee, som er et mikroristeri beliggende på Østerbro og køber specialitetskaffe hjem fra hele verden. Kontra blander, rister og leverer de udvalgte kaffer hver uge.

Hvad: Original Coffee Nørrebro
Hvor: Sortedam Dossering 9, 2200 København

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.