Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 16/07/14

Organic India

  • Foto: PR Foto: PR
Danmarks første økologiske takeaway serverer sågar palæo-udgaver af klassiske, eksotiske retter.

Organic India er udtryk for et moderne indisk køkken, som er blevet opgraderet ud fra et ønske om at lave sund og økologisk indisk mad. Saucerne er lettere, råvarerne er i sæson, og med små kreative twists tilføres mere af det grønne og mindre af det fedtede.

Organic India har fået tildelt fødevarestyrelsens økolgiske guldmærke, hvilket betyder, at man anvender 90-100% økologiske råvarer i tilberedningen. Ud over en lang række indiske klassikere, kan du også på palæo-retter kun med kød og grønt. De koster ligesom hovedretterne omkring 140 kr. stykket, mens forretterne hos Organic India står i ca. 70-90 kr.

Er du vegetar kan du også med fordel lægge vejen forbi takeaway-biksen på Frederiksberg. Der er altid en lile håndfuld "grønne" retter på menuen, som generelt koster lidt mindre end udgaverne med kød og fjerkræ.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.