Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 16/11/11

Operagrillen: Halløj i operaen

Operagrillen: Halløj i operaen

Östra Rönneholmsvägen 20
1000 København K

Åbningstider

Tirs.-tors.: 11:30-24:00
Fredag: 11:30-01:00
Lørdag: 16:00-01:00
Søndag: to timer før forestillingen på 'Stora Scen'

Kontakt

46 40 20 84 37
 

 

 

 

  • Foto: Søren Frank Foto: Søren Frank
  • Foto: Søren Frank Foto: Søren Frank
  12  
Operagrillen ligger i tilslutning af Malmö Stadsteater, men kan også bruges når man ikke skal i teateret, men bare har brug for en hurtig frokost.

Operagrillen ligger i tilslutning af Malmö Stadsteater, men kan også bruges når man ikke skal i teateret, men bare har brug for en hurtig frokost. Lokalet er stort og luftigt med et stort koncertflygel i midten.

Dagens frokostret til 95 kr. skifter hver dag. Da vi var forbi, var det en helt klassisk wallenbergare serveret med ærter, kartoffelmos tyttebær og smørsauce absolut en god og meget mættende ret. Mens man venter på dagens ret kan man fornøje sig med gratis suppe – denne dag jordskok og æble resolut krydret med spidskommen. Og man kan gå på hugst på den udmærkede salatbuffeten.

Læs hele guiden til frokost i Malmø: En, to, tre... Lønsjch!

Vi supplerede dagens tilbud med et par af husets faste numre, en særdeles generøs rejemad (115 kr.) serveret med kavring (det småsøde svenske rugbrød), æg, tomat og dildmayo, som bestemt kunne have gjort det ud for en frokost.

Der var heller ingen vej udenom at prøve Operagrillens hjemmelavede hjorte-isterband (pølse) (165 kr.), som var garneret med gulerødder og rødbeder samt flødestuvede kartofler og sennep på siden. Bedst var nu næsten en helt klassisk helstegt rødspætte , som kom med citronsmør kapers og rødbede i tern (165 kr.).

Som en særlig bonus laver Operagrillen sin egen øl på et mikrobryggeri i baglokalet. »Sopranen« er en let ale på bare 1,4%, Mozart er en pilsner. Jeg sprang på tenoren, en ale i engelsk bitter stil (4,8%) særdeles frisk og vellavet.

Bartenderen lokkede mig til også at smage en kop mjöd opkaldt efter teatrets aktuelle vikingesangspil »Tirfing« og i øvrigt brygget på honning fra Operaens egen bisværm oppe på taget. Lige lovlig sød efter min smag.

Vi rundede selvfølgelig af med kaffe til 0 kr., som man selv henter ved bardisken.

Hvad: Operagrillen
Hvor: Östra Rönneholmsvägen 20, Malmö, tlf. 46 40 20 84 37
Hvornår: Tirs-tors 11.30-24, fre 11.30-01, lør 16-01, søn 2 timer inden forestilling
Hvor meget: Dagens frokostret til 95 kr.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.