Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 05/05/14

Onsdagsmarkedet hos Torvehallerne

Tidspunkt

Torvehallerne

Frederiksborggade 21
1360 København K

Åbningstider

Man-fre 10-20
Lørdag 10-18
Søndag 11-17
Indtil jul 2011 åbent alle mandage 10-19.

Kontakt

70 10 60 70
 

 

  • Foto: Linda Kastrup Foto: Linda Kastrup
Så er der godt nyt til de små producenter. Torvehallerne forsøger sig med super billige stalddørssalg fra onsdag.

Torvehallerne er uden tvivl en kæmpe succes og en gastronomisk gave til København. Nogle af de få kritiske røster har dog efterlyst flere små lokale producenter, så de populære haller blev mere, ja, torvehalsagtige.

Som i gamle dage, hvor bønder, fiskere og gamle Jytte med sin fantastiske hjemmelavede blommemarmelade kørte ind byen, solgte deres produkter og kørte hjem igen. Det ønske har Torvehallerne nu tænkt sig at gøre noget ved.

Stadeholder-interessen eksploderet Fra onsdag d. 7. maj og alle onsdage frem til d. 24. september er der nemlig plads til de små producenter udenfor. Og interessen for stadepladserne har været så stor, så Torvehallerne har valgt at udvide antallet af pladser - oprindeligt var der kun plads til 12, men nu er knap 100 producenter på plads de næste mange onsdage over sommeren.

Normalt kan man kun leje stader i Torvehallerne for længere tid af gangen, men for at komme de små producenter i møde, kan staderne på onsdagsmarkedet lejes for blot én dag af gangen - til en pris af 400 kroner.

"Onsdagsmarkedet er et marked, hvor små producenter af alt fra blommemarmelade til valnøddesnaps kan blive en del af Torvehallerne. Vi ønsker med onsdagsmarkedet at skabe fornemmelsen af stalddørssalg midt i København – et foranderligt marked med nye stader hver onsdag," fortæller Torvehalschef Jeppe Ulrich.

Så hvis man mener at lave verdens bedste lakridskarameller eller ramsløgspesto eller noget helt spektakulært tredje, og vil forsøge sig som ægte stadeholder i Torvehallerne, kan man ansøge om en onsdagsstadeplads på Torvehallernes hjemmeside. For de 400 kroner får man 10 m2 overdækket plads at gøre godt med, samt omkring 12-15.000 potentielle kunder på en dag. Lige nu er der dog kun enkelte ledige onsdage tilbage over sommeren.

Hvad: Onsdagsmarkedet for små producenter
Hvor:
Torvehallerne,
Frederiksborggade 21
Hvornår:
Fra onsdag d. 7. maj til onsdag d. 24. september

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester