Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Omakase

Omakase

Vesterbrogade 171
1800 Frederiksberg C

Åbningstider

Man-lør 12.00-21.00, søn 15.00-21.00

Kontakt

33 23 40 44
 

Diverse

AOK anbefaler

Måltider

Frokost

Køkkentype

Japansk

Sushi

 

 

 

Omakase er en lille take away-sushibar alleryderst på Vesterbrogade med fire siddepladser. Stilen er califonisk fusionssushi.
Det er Simon Ravnløkke som står bag den lille sushibar på den alleryderste del af Vesterbrogade - og indretningen har en af hans arkitektvenner stået for.

Omakase er, hvad man i Japan siger til kokken, når man lægger valget af, hvad man skal spise (og sin tegnebog) i hænderne på kokken og beder ham give én, det allerbedste han formår. På trods af den lille biks (to pladser ved baren og to i vinduet) har Omakase selvfølgelig en omakasemenu, som du enten kan spise på stedet eller tage med hjem. Stilen er califonisk, altså en kreativ, fusionsagtig nytænkning af de japanske traditioner.

Omakase har ikke alkoholbevilling, så husk at købe drikkevarer ind på forhånd, hvis du ikke er på grøn te, smoothies eller misosuppe. Er du vild med god champagne, ligger Gl. Kongevej Vin, som har et lille men super godt udvalg til rimelige priser, kun en lille kilometer derfra.

Omakase åbnede i november 2006. Her lå før en delikatesseforretning, som hed Lomo.

Brugeromtale
Oprettet af: Morten N 9. sep 2014

Omakase er en dejlig restaurant, der servere de lækreste stykker sushi, til en fair pris!

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.