Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 16/07/14

Olde's Kaffetaar

  • Foto: Berlingske Media Foto: Berlingske Media
OBS: STEDET ER LUKKET. Rendyrket oldemors-hygge og økologiske kager i Nansensgade.

Olde's Kaffetaar drives af Sarah Adolphsen, og hun har skabt stedet som en hyldest til sin oldemor Ella. Ella var kogekone, og hun var med til at videregive kærligheden for at stå i et køkken til sit oldebarn.

På Olde's kaffetaar kan du gå ombord i et væld af hjemmelavede kager, som sender tankerne tilbage til de gode gamle dage. Her er flødeskumskager, vandbakkelser, snegle, scones og glasur på toppen. Hertil kan du nyde en kop te eller kaffe, lavet efter klassisk, italiensk forbillede.

Kræver sulten lidt mere end bare et stykke kage, kan du også få en smagfuld klapper eller en varm skål suppe. Stedet er oplagt både til en venindesnak eller komplet egenfordybelse med arbejde eller en god bog.

Den lille café bestræber sig på at være helt igennem økologisk, og Olde's Kaffetaar har da også modtaget det eftertragtede økologiske guldmærke. Det betyder, at hele 90-100% af råvarerne og drikkevarerne skal være økologiske.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.