Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 08/07/14

Østerberg Ice Cream

  • Foto: Facebook Foto: Facebook
  • Foto: Facebook Foto: Facebook
  12  
Hjemmelavet is, friskbagte vafler og en kærlighed til eksotiske frugter er nøgleordene hos Østerberg Ice Cream på Østerbro.

København bugner af fantastiske issteder, og med Østerberg Ice Cream på Rosenvængets Allé har byen sågar fået en isbar, som bruger en videnskabelig tilgang til at finde frem til den ultimative is. Indehaver Cathrine Østerberg har så således en universitetsgrad i både fødevarevidenskab, gastronomi og sundhed.

Det kommer til udtryk i hendes yderst velsmagende og nørdede passion for at lave is. Hun finjusterer både sukker, fedt og protein, så hun til sidst får lige præcis den is, der smager bedst muligt og er tilpas cremet uden at være for fed.

I den lille fine butik på Østerbro serveres isen i hjemmebagte vafler, og foruden en række klassiske varianter, kan du også prøve mere ukendte smagsudgaver som aloe vera m. granatæble, rød dragefrugt og tamarind. Cathrines far har nemlig en verdensomspændende frugtvirksomhed, og derfor nærer datteren også en stor kærlighed for eksotiske frugter - bare i frossen form.

En kugle is koster 24 kr., 2 kugler 30 kr. og 3 kugler 36 kr. Skal du have en hel boks med hjem skal du slippe 60 kr. for en halv liter, 110 kr. for en liter og 150 kr. for halvanden liter.

Østerberg Ice Cream åbnede i begyndelsen af juli 2014

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.