Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 05/08/14

Nyu Sakura

  • Foto: Sigrid Nygaard, Scanpix Foto: Sigrid Nygaard, Scanpix
På stykket mellem Åboulevarden og Rosenørns Allé ligger en sushi restaurant, som serverer klassisk, japansk sushi, sticks og varme retter og har menuer, som gør det nemt at bestille nemt for begyndere.

Maden
Nyu Sakura kan du både få klassisk, japansk sushi samt running sushi, sticks og klassiske, varme japanske retter. Forklaringen på, at du også kan støde på enkelte kinesiske specialiteter er, at den ene af indehavererne er kineser.

Har man ikke spist japansk mad før, er det nemmest at vælge en af menuerne, som gør bestillingen lidt nemmere for begyndere.

Indretningen
Lokalet, som engang har huset en butik og en marokkansk restaurant er aflangt og har mørkt trægulv og store facaderuder. Nyu Sakura åbnede i januar 2007, og bag den står Jin Ming Weng, som er fra Japan og Kang Shung, der stammer fra Kina.

Nye Sakura har en særlig børnemenu med børnesushi, sticks og is. Har du en baby med gør de store vinduer det nemt at holde øje med en barnevogn indefra.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.