Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 09/01/13

Nytårsbrunch hele året

  • David da Silva fanget i køkkenet iført klædelig butterfly. Foto: PR

    David da Silva fanget i køkkenet iført klædelig butterfly.

    Foto: PR
Davids Bistro på Østerbro er ligeglad med datoerne. Det kan godt være, vi er kommet godt ind i 2013, men der skal altid være plads til en nytårsbrunch.

...

Skal der være fest, så la' der være fest. Selvom champagnepropperne er sprunget, og nytårsaften er langt væk, så kan man da altid lige snige en enkelt eller ti nytårsbrunch ind - det er jo så hyggeligt.

'Vi skal tilbage til de gamle franske stoltheder. Hele byen laver nordisk mad og københavnermad, og det er rigtig godt, men der er ikke så mange, der laver det ærkeklassiske franske mere, og det er en skam, for det smager jo bare f.... godt', fortæller kok og indehaver David de Silva.

Han begynder nu at servere helt klassisk bistro brunch, med champagne, østers, laks, røræg, charcuterie, ost, brød, marmelader, brioche au raisin - hver lørdag, alt sammen hjemmebagt og lavet. David da Silva har tidligere været på Kong Hans' Kælder, samt deltaget i Årets Kok, så han ved godt, hvordan en grydeske skal drejes - specielt de franske.

Nu også frokoståbent
Davids Bistro er også begyndt at holde åbent i frokosten.

'Vi plejer kun at have åbent for aftenservering, men har besluttet, at imødekomme vores gæster med mulighed for at spise frokost. Køkkenet holder åbent fra 11.30 til 15 fredag og lørdag. Jeg forestiller mig, at vores weekendfrokoster vil tiltrække mange både forretningsfolk og familier som har lyst til at skifte den evindelige cafébrunch ud med en ”rigtig” fransk frokost', fortæller indehaver David de Silva.

Frokostmenuen består blandt andet af solide, franske bistro-klassikere som for eksempel: snegle, muslinger, kammuslinger med sauce nage, entrecote, gratineret gedeost, confit de canard og en charcuterietallerken. Desserterne vil være forskellige frugttærter og svesker med brændevin og is, ligesom der altid er udvalgte oste. Der er også en særlig frokostmenu med fire retter til 225 kr.

Hvad: Nytårsbrunch
Hvor: Davids Bistro, Århusgade 22
Hvornår: Fra lørdag d. 12. januar og alle lørdage fremover
Hvor meget: 225 pr. person

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Kommentarer

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester