Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 20/04/16

Nyt kæmpe madmarked på vej i København

  • Foto: PR Foto: PR
Vesterbro bliver beriget med 50 boder, specialbutikker og andet godt til foodies, når WestMarket slår dørene op senere i år.

Mellem Vesterbrogade 97 og Mattheusgade 48 ligger Toves Galleri. Eller lå. For Tove er ikke helt på toppen og har ikke været det et stykke tid.

Læs også: Madklubben sælger ud af designermøbler og køkkengrej

Shoppingarkaden, der er opkaldt efter Tove Ditlevsen, og løber imellem de to gader, tæt på Enghavevej, har i hvert fald set bedre dage. En Netto, en Kiwi og et par butikker er der tilbage, men til efteråret 2016 blomstrer området dog igen, når det nye WestMarket slår dørene op for Københavns nye foodie-slaraffenland.

tegnebrættet er planen, at der skal være 50-60 forskellige boder med blandt andet specialbutikker, caféer, pop up-restauranter og vandingshuller - og det både inde og ude, for der bliver også rekreative områder under åben himmel, når hele området bliver bygget om, frisket op og gjort indbydende igen.

Se billederne: Sådan så Langelinie ud i gamle dage

Under WestMarket er der en parkeringskælder med plads til 175 biler, og udviklerne er i øjeblikket i gang med at finde dygtige madkoncepter, som har lyst til at være en del af de store planer.

Hvad: WestMarket
Hvor: Toves Galleri, Vesterbrogade 97
Hvornår: Planlagt åbning efteråret 2016