Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 09/01/15

Nyhavns Færgekro

Nyhavns Færgekro

Nyhavn 5
1051 København K

Åbningstider

Dagligt 9.00-01.00.Køkkenet er åbent fra 09.00 til 23.30.

Kontakt

33 15 15 88
 

Køkkentype

Dansk - traditionelt

Smørrebrød

Måltider

Frokost

Middag

Natmad

Atmosfære

Klassikere

 

 

 

  • Nyhavns Færgekro 2008 Foto: Andreas Hagemann Bro, ScanpixNyhavns Færgekro 2008 Foto: Andreas Hagemann Bro, Scanpix
På Færgekroen kan du i ægte nyhavnsstemning spise smørrebrød i den høje kælder. Sildebordet til frokost er populært, og det samme gælder dessertbordet om aftenen. Færgekroens køkken er længe åbent, så har du været i teateret, kan du lige nå at få en bid go'natmad her.

Indretningen
Nyhavns Færgekro er, som navnet antyder, et rustikt sted, hvor indretningen ikke har ændret sig synderligt, siden restauratør Peter Tholstrup overtog den i 1986 og i 1996 inddrog naborestauranten Cafe Øresund.

Over hvert bord hænger en skomagerpendel med en lille lampe, som du kan tænde, hvorefter en af serveringspigerne kommer springende.

Vindeltrappen til første sal hørte oprindelig til i en sporvogn, og marmorgulvet stammer fra det gamle Dagmar Teater. I hjørnet er en pejs af røde mursten. På første sal er lyse selskabslokaler med fin udsigt over Nyhavn og reproduktioner af maritime guldaldermalerier på væggen. Vinduerne er de originale fra dengang bygningen husede rederiet White Star Line, som bl.a. solgte billetter til Titanic. I loftet hænger miniature-skibe.

Maden
Nyhavns Færgekro er frokoststedet for sildeelskere! Hver dag bugner sildebordet med 10 slags sild, og du kan spise alle dem, du orker, på godt rugbrød. Holder du af kryddersnaps, har Nyhavns Færgekro omkring 20 af slagsen, som kroens folk selv fremstiller og plukker krydderurterne og frugterne til.

Hver dag kan du spise danske frokostklassikere og småretter hele dagen, og om aftenen kan du vælge mellem entrecote og laks. Har du en god appetit og en sød tand, bliver du sikkert fristet af dessertbordet.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.