Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 30/09/16

Ny restaurant serverer gourmet-hotdogs

  • Foto: Rasmus Kramer Schou Foto: Rasmus Kramer Schou
Hotteren som gourmet-tapas og tegneserier på væggene i byens nyeste niche-restaurant.

Lørdag den 1. oktober 2016 kl. 15 får København et hottet-hotspot. Hot’n’Dogs slår nemlig dørene op på Helgolandsgade 2, og de giver i samme ombæring gratis smagsprøver på deres tapashotdogs samt drikkevarer fra Bryghuset Møn.

Læs mere: Silas Holst åbner burger-restaurant

Ejer er Torben Nielsen, officielt hotdog fan, og han vil gerne byde ind med nye elementer til den danske nationalspise fra Café Fodkold:

»Vi mener, at livet er for kort til kedelig mad, og det er på det grundlag, at vi har skabt Hot’n’Dogs. Vi vil spille den danske hotters grundprincipper ud mod krydderier fra hele verden, vi vil servere dem i en stil, der ikke er set før, og vi vil give vores gæster en oplevelse udover det sædvanlige,« fortæller han.

Billedserie: VeVe - se Østerbros nye grøne gourmetkøkken

Hans take på hotteren er at servere den som små gourmethotdogs, en form for tapas-dogs, og der kommer til at ske ting og sager, når det kommer til fyldet. Der er omkring 12 forskellige at vælge imellem - alle med tegneserieagtige navne som The Peeping Pooch eller The Arfing Mongrel. I køkkenet står kokken Emilie Steenstrup og styrer både pølser og tilbehør:

Billedserie: Kig indenfor i byens nye cocktail-paradis

»Hver eneste sammensætning af krydderier, kødtyper og tilbehør er nøje afbalanceret - maden skal både gå op i en højere enhed og samtidig udfordre vores gæsters smagsløg. Desuden sætter vi en ære i at købe vores ingredienser hos forskellige specialister, der er eksperter i deres felt og kun anvender økologiske råvarer. Økologien vil vi aldrig gå på kompromis med.«

Se billederne: Grovædere dyster i DM i hotdogspisning

På væggene er der tegnet adskellige superhelte, så man kan nyde sin mad i et tegneserieunivers med Superman og Batman som bordherrer, mens man kører pølse i brød ned - og der er ud over øl, saft og vand fra Bryghuset Møn også gratis refill af kaffe.

Hvad: Hot’n’Dogs
Hvor: Helgolandsgade 2, Vesterbro
Hvornår: Åbner lørdag d. 1. oktober kl. 15
Hvor meget: Gratis smagsprøver indtil kl. 19