Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 13/03/18

Ny restaurant er regulær prisbasker

  • Foto: PR Foto: PR
Smag fem retter for 225 kr. hele marts på den nye Restaurant Meille i Sankt Peders Stræde.

Fredag 13. januar i 2017 var dagen, hvor køkkenchefen Mads Rye Magnusson endelig fik sin helt egen restaurant.

Det skorter ellers ikke på erfaring for den travle kok, som tidligere har arbejdet på bl.a. Falsled Kro, Geranium og Restaurant Bodil på Vesterbro, som han lynhurtigt fik gjort til et trofast stamsted med elegante retter til priser helt dernede, hvor de fleste kan være med.

Læs også: Så er Den Røde Cottage tilbage med ti sæsoner til menukortet

Men i 2017 sprang han altså ud som kok i helt eget køkken, da han åbnede Restaurant Mes på den travle Jarmers Plads lige ved Ørstedsparken. Mads Rye Magnusson og hans partner Camilla åbnede i slutningen af 2017 så Yolk på Frederiksberg, hvor alt handlede om ægget og kyllingen. I marts 2018 fuldførte de så deres restaurant-hattrick, da de åbnede deres tredje.

Den hedder Restaurant Meille og ligger i Sankt Peders Stræde i de lokaler, som Bror tidligere havde stor succes i.

»Meille betyder os. Vi. Det betyder også bedste kvalitet. Os er - for os - mange ting. Det er os som mand og kone. Sammen om et fælles projekt. Det er vores ansatte - sammen med os. Det er vores gæster - sammen med os. Os er det fællesskab vi er en del af, det vi identificerer os med og det vi er stolte af. Os. Og det er altid bedste kvalitet,« forklarer de.

Foto: PR

Herinde i Sankt Peders Stræde 24A vil mand og kone servere mad af høj kvalitet på de to etager. Køkkenet har fokus på bæredygtighed og traditionelle processer, og ligesom hos deres andre restauranter, så er det igen til priser de fleste kan være med på.

Læs også: Gammel Kongevej har fået restaurant der kun serverer æg og kylling

Meille tilbyder fast en femretters menu til 295 kr. og en treretters menu til 245 kr., vinmenuer til 295 kr. og 345 kr.

»Temaet er det samme som på Restaurant Mes; affordable luxury, men på Meille fokuserer vi mere på grønne retter og fermentering og vores vinmenuer vil ikke have samme skrappe dogmer, men stadig være nøje udvalgte«.

Retterne tager udgangspunkt i sæson, lokale grøntsager samt dansk fisk og kød.

Hvad: Restaurant Meille
Hvor: Sankt Peders Stræde 24A
Hvornår: Åbnede fredag 9. marts 2018