Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 19/10/17

Ny Nørrebro-joint har øko-snacks med fuld fart på æg, fritter og kylling

  • Foto: Chris Tonnesen Lagt på af bruger: Chris Tonnesen
Kombineret bar og spisested på Nørrebro, hvor man kan få kokke-tilberedte øko-snacks, med fokus på alt indenfor æg, fritter og kylling.

Holdet bag Snack & Blues har til dagligt forpagtningen af cafeen på Statens Museum for Kunst. En forpagtning der startede 1. januar 2017, og som hurtigt udviklede til et så godt partnerskab, at de besluttede at give den chancen med endnu en restaurant.

Læs også: Indre By har fået ny izakaya til alle Japan-fans

Det blev til Snack & Blues i Guldbergsgade 7A på Nørrebro, hvor Soupanatural tidligere lå. Holdet bag har nu bejdset paneler og lakeret tre gange, så stemningen er blevet en helt anden. Her er masser af pink og pastelfarver og lidt inspirationer fra københavnske værtshuse med høje mørke træpaneler.

Foto: Ikke oplyst

»Snack & Blues er stedet på Nørrebro, som vi har drømt om at åbne i lang tid. Vi mener, der mangler et sted for gode økologiske snacks til fair priser, og hvor man ikke bliver ruineret, hvis man bliver siddende efter maden og bestiller nogle ekstra cocktails, øl eller vin. Derfor har vi også gjort meget ud af indretningen, som skal støtte op om vores høje ambitioner i køkkenet,« fortæller de.

Læs også: Byens Bedste-vinder åbner kæmpe burgerrestaurant på Vesterbro

Fokus herinde er alt indenfor kylling, æg og fritter - og kokkene har altid gang i udvikling af menukortet, så man kan altid spørge efter nye retter, som måske ikke er kommet på kortet endnu.

Man kan blandt andet hoppe ombord i en omgang drumsticks (kyllingelår), fried chicken burger (65 kr.) eller måske devil eller scotch eggs (ca. 35 kr.)

Foto: Ikke oplyst

»Menukortet, som vi har præsenteret, er ved første øjekast ganske simpelt, men vi er overbeviste om, at vores opskrifter og tilberedninger i sammenspil med Snack & Blues' fysiske rammer er noget Nørrebro og København mangler. Det er en fornøjelse at arbejde med de bedste råvarer, og lave alt fra en caesar salat til hjemmelavede nuggets og vores egen chicken gravy, som bare skal prøves til vores hjemmelavede pomfritter,« fortæller køkkenchefen Alexander Sjøstrøm.

Læs også: Sådan så Nørrebro ud i gamle dage

En valgfri burger med fritter, dip og en Bajeur står i 145 kr.

Foto: Ikke oplyst

Her er selvfølgelig også cocktails som Whiskey sour, Negroni og Old fashioned til 70 kr. stk. ligesom her også er vin og øl.

Hvad: Snack & Blues
Hvor: Guldbergsgade 7A, Nørrebro