Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 23/02/18

Ny Kiin Kiin-lillebror klar i Valby

  • Foto: PR Foto: PR
Henrik Yde klar til at indtage verden. Næste stop er Valby.

Toftegårds Allé i Valby er måske ikke verdens mest spændende vej.

Faktisk har den på trods af allé i navnet ikke rigtig nogle træer - i hvert fald ikke nede ved nr. 5. Her hænger til gengæld masser af røde silkelamper ude foran. Hvis man er lidt af en gastronomisk detektiv, så ved man også, at netop røde silkelamper i store flokke som regel plejer at betyde, at kokken Henrik Yde er i nærheden med en af sine efterhånden utallige gode asiatiske restauranter.

Læs også: Guide: De 5 gode indiske restauranter i København

Og ganske rigtigt - når man går ind ad døren, står han der og gør klar til åbningen af den nyeste Kiin Kiin To Go, som officielt åbner fredag 23. februar.

»Jamen, vi skal overtage verden med Kiin Kiin To Go, og nu er vi nået til Valby,« forklarer Henrik Yde, mens han rykker rundt på en af de store lyslanterner, som giver en stilet look på restauranten, hvor der er plads til 30 siddende gæster.

Her er højt til loftet, sortbejdset træ, smukke sort/hvide billeder af Henrik Freek på væggene og ja, selvfølgelig en mindre hær af de røde silkelamper.

Foto: PR

Det er den femte Kiin Kiin To Go i København, og herinde kan man smage den mangeårige asiatiske ekspertise udi Østens mange farvestrålende smage.

Læs også: Kæmpe cirkus-tapasrestaurant på vej til København

Her er også take-away, men hvis man vælger at bruge den som regulær restaurant, kan man sætte sig godt til rette og måske starte med lidt snacks fra menuen - rejechips, spicy nøddemix eller luftige flæskesvær med chili/aubergine-relish.

Her er en stor håndfuld småretter som f.eks. bao, forårsruller eller tuntatar, eller man kan hoppe ombord i deres forskellige sticks, som måske kunne være laks marineret i miso eller gris grillet med sukker, soya og koriander.

Her er også salater samt de større retter med kokosmælk - favoritten rød karry, som hurtigt bliver vanedannende. Karryretten findes også i både grøn, gul eller den sødere penangudgave. Her er også store retter fra wokken og her sniger priserne sig op omkring 115-135 kr. pr. ret.

Hvad: Kiin Kiin To Go
Hvor: Toftegårds Allé 5B, Valby
Hvornår: Åbner fredag 23. februar