Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 29/11/16

Ny gigant-café på Østerbro har cheesecake med Bounty og After Eight

  • Foto: PR Foto: PR
300 kvm hjørnecafé har indtaget Østerbro.

Her lå en Danske Bank i en menneskealder, men de flyttede til Østerbrogade. Så det travle hjørne mellem Nordre Frihavnsgade og Strandboulevarden på Østerbro fik i november 2016 et helt ny café - Mocca Kaffebar.

Og noget af en café kan man sige - 300 kvm kan man boltre sig på med de store vinduer ud til det livlige kryds, som inden længe nok bliver en slags knudepunkt i bydelen, når det nye 2150 Nordhavn er fuldt udbygget og 40.000 mennesker kommer forbi om dagen.

Foto: PR

Der er gjort plads til 100 siddende gæster af gangen, og de har indrettet de store lokaler med masser af luft og østerbroske omgivelser.

Læs også guiden: De 5 nye drikkesteder

Her er dybe lænestole i udskåren træramme, læderstole, sofaer, reb-lamper i loftet, lange spiseborde som i herskabslejlighederne og generelt mange forskellige stilarter, så man kan finde sig godt til rette i de tre forskellige værelser, som caféen råder over.

De serverer selvfølgelig alle de gængse udgave af kaffe anno 2016; fra latten over filterkaffen til chokomokkaen til priser mellem 20-40 kr.

Læs også: De 5 børnevenlige restauranter

Er man mere til det grønne - eller gule - har de alskens udgaver af friskpressede juicer, herunder den go'e gamle appelsinjuice, og når den grønne samvitighed er fyldt op med vitaminer, kan man hoppe ombord i de søde sager, som Mokka Kaffebar har et bredt udvalg af.

Milkshakes, smoothies og en stor montre med masser af cheesecake. Dem laver de selv hver dag, og her kan man altså lige gå bananas i udgaver med Bounty eller After Eight, for blot at nævne et par stykker. De koster omkring 40 kr. stk.

Foto: PR

Mokka Kaffebar har også indgået et samarbejde med fitnessfood-kæden Fitnesso og serverer proteinfyldte sandwiches og salater samt raw cakes.

Læs også guiden: De 5 gode indiske

Her er åbent hver dag, og de har selvfølgelig også tænkt på de morgenfriske, som kan smutte indenom og få fyldt maven med deres morgentallerken til omkring 59 kr. - med oste, yoghurt, æg og brød.

Hvad: Mocca Kaffebar
Hvor: Nordre Frihavnsgade 81. Østerbro

 

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester