Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 13/12/13

Ny cocktailbar byder på Great Gatsby-stemning

  • Foto: Ikke oplyst Foto:

Tiden fra 1920 indtil 1933 er kendt som forbudstiden i USA, hvilket medførte at fremstilling, transport og salg af alkoholiske drikke var forbudt i hele USA. Og det betød selvfølgelig bare, at alkohol blev endnu mere populært.

Her er 5 nye steder at gå i byen i København

Der var så at sige endnu mere swung over at nyde en god cocktail. Og hele den Great Gatsby fornemmelse har folkene bag Holmens Kanal Cocktailbar formået at få genskabt i flotte rammer. Det hjælper selvfølgelig også at lokalerne i Holmens Kanal nr. 7 er fra 1863, og et besøg værd i sig selv. Her er detaljer i hver en krog, fra gulv til loft og selv de smukke toiletter er som at træde direkte tilbage i historien.

Læs også: Ny natklub byder på kiosk og hemmeligt hotelværelse

Det meste af den venstre side af lokalet er optaget af selve baren, i midten står højborde og stole og langs reten af væggen er der installeret bløde båse med halvhøj ryg og her er samlet plads til 150 gæster. Holmens Kanal Cocktailbar ligger i smørhullet mellem Nationalbanken, Danske Bank, SEB Bank og Det Kongelige Teater.

Ejerne af Holmens Kanal Cocktailbar står også bag nogle af byens andre fremragende cocktailbarer som Gilt, Brass Monkey og Salon 39, og her bliver heller ikke gået på kompromis med hverken spiritus, tradition eller kvalitet.

Hvad:Holmens Kanal Cocktailbar
Hvor:Holmens Kanal 7

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester