Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 18/10/16

Ny autentisk 'japaner-pub' er åbnet på Vesterbro

 

 

Aktuelle begivenheder:

  • Nyt japansk spisested og bar, Jah Izakaya. Foto: PR Foto: Ikke oplyst

    Nyt japansk spisested og bar, Jah Izakaya. Foto: PR

Japan er meget andet end sushi, zen og geishaer. Nyt japansk sted på Vesterbro vil introducere danskerne for japansk barkultur.

Til sidst blev Jonas Hartz træt af at høre sig selv brokke sig over, at man ikke kunne få autentisk japansk mad i København.

»Jeg har rejst meget i Japan med min bedste ven, Satu, der har japanske forældre, og hver gang jeg kom hjem, var jeg irriteret over, at man ikke kunne få autentisk japansk mad, der smager RIGTIGT i København. Man kan få virkelig meget andet mad på højt niveau i København, både i mellemklassen og selvfølgelig dyrere, men ikke et skud japansk, når man trængte til det. Til sidst tænkte jeg, at det bedste at gøre, når man brokkede sig så meget, var at åbne et sted selv.«

Læs også: Ny Vesterbro-restaurant åbner med trendy japansk spise

Og da Saturo, som hedder Inoue til efternavn og egentlig er tøjdesigner, fortalte, at hans svigerfar ville sælge den koreanske barbeque på Gasværksvej, som svigermor havde drevet fra 1988 og frem til sin død, var der ikke langt til at overtage restauranten og lave den izakaya, som de begge to savnede i København.

Nu ligger Jah Izakaya der.

»En izakaya er en afslappet bar, hvor japanske forretningsmænd siger til deres koner, at de går hen og spiser, når de ikke gider hjem og have skældud, men de drikker mest, og så spiser de lidt til. Japan er meget andet end geishaer og zen og sushi. Det er også folk, der drikker sig fulde, ryger indenfor og fester. En izakaya er afslappet og helt nede på jorden. Det tætteste, vi kommer på den slags bar i Europa, er vel en irsk pub, men forskellen er, at maden er virkelig god på en izakaya. Det er gode råvarer og lavet fra bunden. Det ville vi gerne genskabe, så japanere ville føle sig hjemme her. Der kom mange koreanere og japanere på restauranten, da den var barbeque, og vi håber, de stadig vil komme. Vi håber, det bliver et lokalt sted, hvor folk kommer forbi efter arbejde,« siger Jonas Hartz.

Maden på stedet bliver lavet af den japanske kok Shinya Ito, der har arbejdet på en trestjernet Michelinrestaurant i Tokyo, men som også har været køkkenchef på den japanske ambassade i København.

Under det ophold forelskede hans kone sig i byen, og derfor kunne parret lokkes tilbage til Danmark.

Der er også ansat en japansk souschef fra Osaka, hvor Izakaya-kulturen har sit udspring, og menuen bliver klassiske små izakaya-retter, som man traditionelt bestiller mange af og deler ved bordet, f.eks sashimi, gyoza og steaks.

Læs også: Mikkellers nye japaner ligner et ægte ramen-hit

»Vores køkkenchef laver traditionel izakayamad, men han kan også det, man kalder »back menu«, særlige ting, man laver til stamkunder, vilde ting som at hive rygraden ud på en levende fisk. Vi har holdt nogle prøvedage, hvor japanerne fattede det, mens danskerne lige skal lære, hvad japansk mad er. Man lægger vægt på umami, ikke på syre og salt, som vi elsker i Danmark. Men det skal være autentisk japansk, fordi det ikke bare handler om at servere mad, men også er et kulturelt projekt. For mig er mad en af de nemmeste måder at forstå en anden kultur på. Og samtidig kommer man til at kommunikere, når man sidder over en skål ris. I den her verden har vi brug for at lære hinanden at kende, og det kan det her være en måde at gøre på.«

Jah Izakaya, Gasværksvej 21, 1656 Kbh V
Åben: søn, tirs-tors kl. 18-22 og fre-lør kl. 18-01. Priser fra 35 kr.

Skriv en kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Kommentarer

maketing

Through your pen I found the problem up interesting! I believe there are many other people who are interested in them just like me! How long does it take to complete this article? I hope you continue to have such quality articles to share with everyone! I believe a lot of people will be surprised to read this article!
happy wheels
geometry dash
animal jam

 

good table

vi håber, de stadig vil komme. Vi håber, det bliver et lokalt sted, hvor folk kommer forbi efter arbejde,« siger Jonas Hartz.

Maden på stedet bliver lavet af den japanske kok Shinya Ito, der har arbejdet på en trestjernet Michelinrestaurant i Tokyo, men som også har været køkkenchef på den japanske ambassade i København.

Under det ophold forelskede hans kone sig i byen, og derfor kunne parret lokkes tilbage til Danmark.

Der er også ansat en japansk sous QNC Jelly Gamat

 
 
 
 

http://obatjellygamatqnc.com/obat-tradisional-untuk-penyakit-gon

after my visit and read your article, so I understand.
I hope this article may be updated because it is very helpful

Obat Tradisional Untuk Penyakit Gondok
Pantangan Makanan Bagi Penderita Penyakit Gondok
Racikan Tanaman Herbal Untuk Obat Penyakit Gondok

 

http://obatdarahtinggitradisional.com/

 

http://eksim.ahlinyaobatherbal.web.id/ciri-ciri-penyakit-eksim-

the information is very helpful. after I read your article, I have come to understand. so I hope you can update your articles at any time

Penyebab Penyakit Kulit Eksim Dan Cara Mengobatinya
Ciri Ciri Penyakit Eksim Dan Obatnya
Pantangan Makanan Untuk Penderita Eksim Kering

 

great

macam mana awak nak makan kat sini. boleh kah akikah makarena disindang
menaikkan leukosit
kornea putih
sakit tenggorokan
batu empedu
obat sembelit
luka knalpot
heartburn
gerd

 

https://goo.gl/u5sZ2D

Very interesting article full of valuable information to add insight. Excitement continues to be successful, thank you very much for sharing continue blogging. Do not forget us !!pistonarticle. ... https://goo.gl/u5sZ2D I https://goo.gl/G2blBq I https://goo.gl/IKQIgC I https://goo.gl/97jENl I http://gg.gg/4edje I https://goo.gl/UyNkSG Ihttp://gg.gg/4e8nk I http://gg.gg/4e88s I https://goo.gl/JIp7J2 I https://goo.gl/dZjWHn I http://gg.gg/4e3a6 I https://goo.gl/xyzszG I https://goo.gl/GImEbT I http://gg.gg/4e2n1 I https://goo.gl/qNhWAI I https://goo.gl/BreM8S I http://gg.gg/4e2mm I http://gg.gg/4bf9w

 

https://goo.gl/G2blBq

Very interesting article full of valuable information to add insight. Excitement continues to be successful, thank you very much for sharing continue blogging. Do not forget us !!pistonarticle. https://goo.gl/G2blBq I https://goo.gl/IKQIgC I https://goo.gl/97jENl I http://gg.gg/4edje I https://goo.gl/UyNkSG Ihttp://gg.gg/4e8nk I http://gg.gg/4e88s I https://goo.gl/JIp7J2 I https://goo.gl/dZjWHn I http://gg.gg/4e3a6 I https://goo.gl/xyzszG I https://goo.gl/GImEbT I http://gg.gg/4e2n1 I https://goo.gl/qNhWAI I https://goo.gl/BreM8S I http://gg.gg/4e2mm I http://gg.gg/4bf9w

 

telinga berdengung

nice artikel , update everyday sir . I like to see your article again ...

Obat Tradisional Gabagen Pada Anak
Obat Telinga Berdengung Di Apotik
Pengobatan Tradisional Tumor Otak Yang Ampuh

 

kelenjar tiroid

article very interesting, easy to read .. Update continues to friend

Pengobatan Kelenjar TIroid Tanpa Operasi
Cara Mengobati Tumor Ovarium Tanpa Operasi
Obat hipertensi herbal

 

https://goo.gl/JIp7J2

Very interesting article full of valuable information to add insight. Excitement continues to be successful, thank you very much for sharing continue blogging. Do not forget us !!pistonarticle. Sher.... https://goo.gl/JIp7J2 I http://gg.gg/4e5i6 I http://gg.gg/4e3a6 I http://gg.gg/4e2rv I https://goo.gl/ToqRkK I http

 

bambang

Very good information, I like this .. do not forget to update its website updated every day ... and good luck

Obat Tradisional Untuk Menyembuhkan Luka Akibat Diabetes
Pengobatan Alami Kanker Leher Rahim
Obat Tradisional Maag Kronis

 
 
 

herbal

 

http://www.jellygamatqnctasikmalaya.ga/2017/02/cara-mengobati-pe

 

Great

You’ve written nice post, I am gonna bookmark this page, thanks for info. I actually appreciate your own position and I will be sure to come back here.
8 ball pool, animal jam, a10, color switch

 

https://goo.gl/aqDdMR

Very interesting article full of valuable information to add insight. Excitement continues to be successful, thank you very much for sharing continue blogging. Do not forget us !!pistonarticle. Sher.... https://goo.gl/aqDdMR I https://goo.gl/dFjuLx I http://gg.gg/4duh9 I https://goo.gl/PAiujX I https://goo.gl/8IFsNi I https://goo.gl/lwtKuB I https://goo.gl/BoeCUw I https://goo.gl/hmCRuv I https://goo.gl/BuFsJQ I https://goo.gl/D5vPid I https://goo.gl/Tj1KuJ I https://goo.gl/SJIzPE I https://goo.gl/DvU77p I https://goo.gl/pBVyyi I https://goo.gl/90Yxaa I https://goo.gl/QXeW3E I https://goo.gl/ls7AwI I https://goo.gl/04fj9h .

 

https://goo.gl/dFjuLx

Very interesting article full of valuable information to add insight. Excitement continues to be successful, thank you very much for sharing continue blogging. Do not forget us !!pistonarticle. Sher.... https://goo.gl/dFjuLx I http://gg.gg/4duh9 I https://goo.gl/PAiujX I https://goo.gl/8IFsNi I https://goo.gl/lwtKuB I https://goo.gl/BoeCUw I https://goo.gl/hmCRuv I https://goo.gl/BuFsJQ I https://goo.gl/D5vPid I https://goo.gl/Tj1KuJ I https://goo.gl/SJIzPE I https://goo.gl/DvU77p I https://goo.gl/pBVyyi I https://goo.gl/90Yxaa I https://goo.gl/QXeW3E I https://goo.gl/ls7AwI I https://goo.gl/04fj9h .

 

Pengobatan Penyumbatan Pembuluh Darah Jantung atau Otak

Very interesting article full of valuable information to add insight. Excitement continues to be successful, thank you very much for sharing continue blogging. Do not forget us !!pistonarticle. ... , sher gg.gg/4duh9 I goo.gl/ls7AwI I gg.gg/4beq7 I goo.gl/90Yxaa I gg.gg/4beqj I gg.gg/4besn I gg.gg/4betw I gg.gg/4beul/1 I gg.gg/4bevc I gg.gg/4bew2 I gg.gg/4beyu I gg.gg/4beze I gg.gg/4bf07 I shortifly.com/8REA I

 

http://obatjellygamatqnc.com/cara-mengeringkan-luka-diabetes-den

Informasinya sangat bermanfaat . saya suka , jangan lupa di update setiap hari ...

Obat Sakit Ulu Hati
Cara Mengeringkan Luka Diabetes
Cara Menghilangkan Benjolan Di Leher

 

http://gg.gg/4dn3m

do notforget to fisit http://gg.gg/4dn3m

 

http://gg.gg/4dn2b

Do not forget to visit the website at http://gg.gg/4dn2b

 

gg.gg/4de12

Share yah http://gg.gg/4de12

 

http://gg.gg/4dfyt

infonya bagus menambah wawasan http://gg.gg/4dfyt

 

http://gg.gg/4de12

jangan lupa share yahh http://gg.gg/4de12

 

Manfaat Bawang Merah Untuk Penyakit Amandel

Bawang merah salah satu rempah yang bermanfaat untuk mengatasi keluhan yang terjadi pada amandel, hal ini karena bawang merah salah satu rempah multiguna sebagai obat tradisional untuk menyembuhkan beberapa jenis penyakit termasuk amandel.
Manfaat Bawang Merah Untuk Penyakit Amandel

 

cara,menggobati,cantengan

 
 

http://ahlinyakesehatankulit.com/cara-jitu-menurunkan-tekanan-da

I still liked this article, good, good content, and unique design.Thank you for sharing the article.
http://ahlinyakesehatankulit.com/cara-jitu-menurunkan-tekanan-darah-ting...

 

Cara Mengatasi Mual, Sariawan dan Nyeri Pasca Kemoterapi

 

Cara Mengatasi Sariawan Pasca Kemoterapi

 

great

 

https://nutrimaxgreenworldblueberry.wordpress.com

Okay, I agree to most of the discussion but may, Obat Wasir Yang Dijual Di Apotik
in some parts end there should be more details that I make you understand, Merk Obat Eksim Di Apotik

 

Great

I am impressed by the information that you have on this blog. It shows how well you understand this subject
http://happywheelsnow.com

 

Cara Mengatasi Nafas Pendek Karena Maag

This is information for health body - Cara Mengatasi Nafas Pendek Karena Maag

 

My fight ~

Absolutely right. Competition always force you to work hard and get more results. A healthy competition is good and encourage you to put more efforts and stretch more business. So it is good to have a competitor as this is the key driver of performance and inspires the adoption of innovation. Thanks.
penyebab asam lambung
kunyit obat asam lambung
gejala asam lambung
madu untuk asam lambung

 

crottt

very informative and well written

penambah hb
nyeri haid
tuba tersumbat
lancar bab
tokso

 

Cara Menurunkan Dan Menormalkan Kolesterol Tinggi

Artikel nya sangat menarik untuk di baca serta menambah wawasan, dan pantas di Nilei bagus dan baik, jangan lupa sher https://goo.gl/PAiujX I https://goo.gl/DvU77p I https://goo.gl/QXeW3E I https://goo.gl/o7qQtH I https://goo.gl/04fj9h

 

Cara Menurunkan Dan Menormalkan Kolesterol Tinggi

Artikel nya sangat menarik untuk di baca serta menambah wawasan, dan pantas di Nilei bagus dan baik, jangan lupa sher https://goo.gl/PAiujX I https://goo.gl/DvU77p I https://goo.gl/QXeW3E I https://goo.gl/o7qQtH I https://goo.gl/04fj9h

 

http://apotekherbal.web.id/jelly-gamat-qnc/

 

awesome

merci pour le beau article, monsier. Bonjour
anemia
efek sabu
sakit lutut
tersiram air panas
mata ikan
tuba faoli

 

http://apotekherbal.web.id/jelly-gamat-qnc/

thank you very so much

 
 

Manfaat Daun Patikan Kerbau Untuk Mengobati Radang Ginjal

Very interesting article full of valuable information to add insight. Excitement continues to be successful, thank you very much for sharing continue blogging. Do not forget us !!pistonarticle. ... , sher http://ow.ly/iZ24307y2Tt I http://mail.gg.gg/4b3rd I http://bit.ly/2iBELWY I https://goo.gl/k7pbQJ I https://goo.gl/TVAVa1 I http://bit.ly/2ho9vJe I https://goo.gl/onzqJE I https://goo.gl/318Nw5 I https://goo.gl/z0eTCX I http://bit.ly/2i5d5sE I https://goo.gl/mtYzLT I https://goo.gl/McxXJh

 

Manfaat Getah Anggur Sebagai Obat Penghancur Batu Empedu

Very interesting article full of valuable information to add insight. Excitement continues to be successful, thank you very much for sharing continue blogging. Do not forget us !!pistonarticle. ... , sher http://mail.gg.gg/4b3rd I http://mail.gg.gg/4b2ja I http://ow.ly/LWp9307wihA I http://ow.ly/iFwL307w7Sa I https://goo.gl/op6yh0 I http://bit.ly/2i2rxRU I https://goo.gl/318Nw5 I http://bit.ly/2g3ptaZ I http://bit.ly/2ho9vJe I http://bit.ly/2ibHrp I http://bit.ly/2iz5R16 I http://bit.ly/2iBELWY I http://migre.me/vNkGi

 

10 Cara untuk Meringankan dan Mencegah Nyeri Sendi

Very interesting article full of valuable information to add insight. Excitement continues to be successful, thank you very much for sharing continue blogging. Do not forget us !!pistonarticle. ... , sher http://mail.gg.gg/4b27p I http://ow.ly/iFwL307w7Sa I http://mail.gg.gg/4b0ef I http://migre.me/vNkGi I http://ow.ly/Rt4g307uvQ3 I https://goo.gl/QBIlTu I https://goo.gl/Hpxcqw I https://goo.gl/hE3vQQ I https://goo.gl/CBFrzP I https://goo.gl/5sbTMe I https://goo.gl/En3uMy