Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Numero 64

  • Foto: Else Bjørn Foto: Else Bjørn
Er kun åben for selskaber.
I  2006 lagde Cofoco-folkene den røde løber ud for deres trejde og mest ambitiøse restaurant Auberge, som i 2010 skiftede navn til Numero 64, da den ofte blev forvekslet Cofoco-kædens sydfranske hotel Auberge de Tourrettes. Numero 64 ligger i kælderetagen under take awayen Le Marché på Østerbro og har samme indgang.
Siden 2011 har Numero 64 kun været åben for selskaber.

Indretningen
Når du kommer ned ad trappen, kan du gennem en stor glasrude kigge ind i køkkenet, hvor kokkene svinger kobbergryderne på det store komfur, men i modsætning til andre restauranters åbne køkkener, slipper du for at håret lugter af stegt and, når du forlader etablissementet.

Cementgulve, spredte rensdyrskind (pas, på du ikke snubler på stiletterne), franske marskandiser-lysestager og formstøbte retro-inspirerede stole giver restauranten en nutidig, moderne og intim stemning. De dramatisk belyste, rå murstensvægge med glasruder foran giver en fornemmelse af at sidde i en museumsmontre, men betyder også, at lokalet har en akustik, som kan gøre akustikken svær.

Historien
Cofoco-eventyret begyndte på Vesterbro med en søndags-take away på Istedgade. Så åbnede de en røgfri, lækkert indrettet og S.U.-venlig restaurant restaurant i Abel Cathrines Gade, lavede dernæst den sydfranske filial Les Trois Cochons på Værnedamsvej, hvor også deres første hverdags take away Cofoco Le Marché åbnede og fik stor succes. I 2005 fik Østerbroerne deres egen Cofofo Le Marché på Østerbrogade skråt overfor Søerne, hvor Extra og Emma engang lå. Senere er restauranterne Vespa i Store Kongensgade , Scarpetta i Rantzausgade på Nørrebro og Public House på Rådhuspladsen kommet til.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.