Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 12/08/16

Nu tyv-starter den svenske petanque-revolution

  • Foto: PR Foto: PR
Gratis vafler, cremant, petanqueskole og klassisk fransk hygge er på skemaet i Carlsbergbyen, når Boulebar tyvstarter deres indtog i København.

Til oktober rykker de præcist-kastende svenskere bag Boulebar ind i et 1.400 kvadratmeter stort lokale i bygningerne hos det gamle Daells Varehus på Nørregade, komplet indrettet med park, petanquebaner og en fransk restaurant.

Læs også: Restaurantkæde vil erobre København med petanque og Moule Frites

Stedet bliver i to-plan og kommer til at rumme 14 baner. De to bliver »åbne« for alle, hvor der efter håbet vil være gæster, der uden at kende hinanden dyster i det franske kuglespil.

Sammen med to barer og en restaurant med plads til 150 spisende gæster bliver der også serveret mad i et åbent køkken, hvor der serveres retter i et alternativ til den klassiske á la carte menu.

Se billederne: Kom med til svensk pop-up under broen

Men de kan slet ikke vente med at sende kuglerne af sted mod 'grisen', så de laver en lille tyvstart af en pop-up-petanque på Pasteursvej 26 i Carlsbergbyen.

Den såkaldte ´Urban-Boulebar´-  er et udendørs setup med køkken og bar i en ombygget container, og her kan der altså kastes med tunge kugler allerede fredag d. 12. august fra kl. 17, hvor der også er gratis cremant og smagsprøver på dele af deres menu.

Lørdag d. 13. august kører det første familiearrangement, når de fra kl. 14 serverer gratis vafler og underviser i petanqueskole. Restauranten har åbent fra kl. 16, og her kan man bestille franske klassikere.

Hvad: ´Urban-Boulebar´
Hvor: Pasteursvej 26, 1778 København
Hvornår: Åbner for smugkig fredag d. 12. august kl.17.00
Hvordan: Læs mere her