Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 20/02/14

Nu kan københavnere købe LêLê i 7-Eleven

  • Foto: PR Foto:
7-Eleven-filialer har vi mange af i København. Nu rykker Københavns vietnamesiske mad-hit LêLê Street Kitchen ind i kioskkæden.

Den eksotiske spise fra LêLê Street Kitchen har vundet københavnernes hjerter. Og nu bliver det endnu nemmere at få fingre i den sunde, populære mad. Kioskkæden 7-Eleven har nemlig indgået et samarbejde med LêLê om at sælge deres salater.

»Vi har valgt LêLê Street Kitchen på grund af deres høje kvalitet og kompromisløshed, når det gælder smag, kvalitet og oplevelse,« fortæller indkøbschef i 7-Eleven, Morten Vedel.

SE OGSÅ: Få 20 % rabat på alle retter hos LêLê med AOK Kupon

Han håber selvfølgelig, at samarbejdet bliver en succes, så det kan udvides.

»Vi glæder os meget til at se, hvordan københavnerne tager imod de her delikate salater. Går det godt, åbner det for flere spændende produkter fra LêLê Street Kitchen i 7-Elevens udvalg af mad to go.«

Det er ikke første gang, 7-Eleven har gaflet en københavnsk madtendens ind i deres butikker. I august 2013 indgik kæden nemlig en aftale med københavnske Cofoco om at sælge deres sandwiches.

Læs mere: Populær restaurant-kæde laver mad til 7-Eleven

Salaterne fra LêLê er allerede i salg og koster 45 kroner. De vil i første omgang blive solgt i 7-Elevenbutikker på Københavns Hovedbanegård, Københavns Lufthavn, Rådhuspladsen, Østerport st samt butikker i indre by.