Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 21/07/11

Nu kan alle spise med Price

  • Brødrene Price er mest kendt for at lave mad på tv - nu åbner de også en restaurant med opskrifterne og maden fra tv-udsendelserne. Arkivfoto Foto: Claus BechBrødrene Price er mest kendt for at lave mad på tv - nu åbner de også en restaurant med opskrifterne og maden fra tv-udsendelserne. Arkivfoto Foto: Claus Bech
Brødrene Price åbner restaurant i det indre København fra sidst på året.

Af Jan Hedegaard

En gammel drøm går i opfyldelse. Sammen med Dragsholm slot åbner James og Adam Price restaurant i Rosenborggade sidst på året. Restaurant "Brødrene Price" bliver et afslappet spisested i Bistro-klassen, hvor personlighed, hygge og herreretter for sultne mænd og kvinder bliver omdrejningspunktet.

"Det er en ældgammel drengedrøm, der nu bliver virkelighed. Vi har altid talt om, at det kunne være fantastisk at have en restaurant i familien - men aldrig forestillet os, at det kunne blive en realitet. Vi vil arbejde på at skabe et sted, hvor stemningen, den afslappede madstil, personligheden og humoren fra vores madprogrammer kommer til udtryk," hedder det i en pressemeddelelse fra James og Adam Price.

"Der er for os ikke tale om et karriereskifte. Vi vil fortsat primært skrive musik og manuskripter, kogebøger, madjournalistik. Sidstnævnte dog med den store begrænsning, at Adam i løbet af sensommeren stopper som anmelder ved Politiken," hedder det videre.

Brødrene Price indretter desuden restauranten i stilen fra deres udsendenselsrække på tv, "Spise med Price".

"Vi er ikke uddannede kokke - vi er glade amatører med en kæmpe kærlighed til og begejstring for kokkefaget. Det var afgørende for os, at vi kunne gå sammen med meget dygtige fagfolk, hvis dette projekt skulle realiseres. Dem har vi fundet i Mads Bøttger og Claus Fribo fra Dragsholm slot.

Vi skal lave alle opskrifter til køkkenet og sørge for at maden smager som i vores egne gryder. Det skulle gerne være oplevelsen af at komme til middag hjemme hos os - i en professionel  restaurantatmosfære, der møder gæsten," skriver de i pressemeddelsen.

"Vi kommer derfor ikke til at stå i køkkenet hver dag - men vi kommer til at sammensætte alt på kortet og så vidt muligt have en finger med i spillet overalt i huset. Møde gæsterne i restauranten, når der er mulighed for det."

Brødrene understreger, at den daglige styring ligger i professionelle hænder og at madstilen vil være enkel, gedigen, bredt favnende og ikke bundet til nogen bestemt nationalitet.

"Det er dybest set den mad, vi er vokset op med - eller som vi har tilegnet os som voksne. Mormors æbleflæsk, Fars Boeuf Stroganoff, vores egen Coq au Vin eller den store provencalsk-inspirerede fiskesuppe med alt, hvad der hører til. Mange af retterne fra programmerne vil naturligt være at finde på kortet, der vil blive skiftet med årstiderne og råvarernes tilgang," anfører de.

Brødrene vedgår uden blusel, at de har tænkt at fortsætte den efter tidens madmoral usømmelige omgang med smør og fedt: "Vi er ikke fedtforskrækkede - og vi mener derfor ikke det skal være en revsende opdragelse at gå på vores restaurant. Men tro nu ikke, at der er en pakke smør i hver ret. En halv kan ofte gøre det."

"'Restaurant Brdr. Price' bliver et spisested med mange muligheder for en bred vifte af restaurantgæster. Vi ønsker at det kommer til at afspejle den folkelige appel som Adam og James har i deres begejstring for maden og formidlingen af rendyrket madglæde. Vi kommer til at servere frokost, man vil kunne droppe forbi til en hurtig snack og et glas vin i baren ligesom at vi naturligvis kører et regulært aftenkøkken med både a la carte og menuer," siger Mads Bøttger og Claus Fribo fra Dragsholm Slot.

Læs mere på: www.brdr-price.dk

Skriv en kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Kommentarer

Tak

Det er da bare fantastisk at kunne prøve en live menu af god dansk mad. Jeg glæder mig til at komme på besøg.
Til Emil - tak for linket til flimmerren.dk, der vil jeg se nogle flere afsnit price.. Jeg var faktisk netop ved at læse on at se www.tvpaanettet.dk. Det er bare super.
/Victor

 

Mad fra bål

Har lige set den seneste udgave af spise med price på www.flimmeren.dk, og den er simpelthen genial. De laver mad over bål, og bruger riiiiiigeligt smør! (o: Tjek det ud

 

Glæder mig

Har booket bord nu - og glæder mig. Er faktisk temmelig overrasket over priserne. Det er næsten i den rigtig billige ende sågar.

Hvis nogen har problemer med hjemmeside-noget - for havde selv lidt vanskeligt ved at finde den + diverse links ikke virker.

Så er den her: http://www.brdr-price.dk/

 

price

ret dumt man ikke kan komme i kontakt via dette site/eller deres egen hjemmeside

 

Tillykke

Tidspunktet synes mig at være til at ønske de herrer al mulig held og lykke med restauranten. Jeg glæder mig til at komme på besøg, når jeg kommer til København i anden anledning. Hvis det lykkes jer at omplante den humor og den glæde ved maden, som strømmer så utroligt underholdende ud af jeres program, bør det blive en guldrandet success.

Med venlig hilsen

Ole H. Christensen
Jazz Guitarist

 

Tillykke til Price - det må være et besøg værd

Det er da spændende at de nu starter en restaurant op med deres værdier og glade madlavning i fokus. Det må helt bestemt være et besøg værd, og jeg ser frem til en jordnær og hyggelig stemning.

 

Det er vist ikke korrekt

@toxico
Ehm, nu har deres programmer altså været vist i rigtig lang tid på DR2.
Så fandt man ud af at der var vist mange der så programmet så de blev flyttet til DR1 og der blev det endnu mere populært. Så det hænger vist ikke helt sammen det du skriver.

 

så lad være med at se og dem

vis du ikke magter dem så sluk fjernsynet eller skift kanal det er ikke så sværdt eller kræver meget tid at trykke på enkel knap.
og kan slet ikke forstå du læser om dem vis du hader dem og slet ikke at du så tager dig tid til at skrive en kommentar det er for dumt

 

John Nielsen ?

Sprogbrugen i hr. "Nielsen"s kommentar får mig til at tænke på, om ikke den i virkeligheden er orkestreret af de to brødre selv ?

 

Et er et skib at føre, et andet et søkort at forstå

Tillykke, disse 2 charmerende amatørkokke, som taler i underholdning til vores hjerter, skal de virkelig omsætte deres charme til den professionelle restaurationsbranche, bliver som overskriften, svært, men held og lykke.
Tak for veltillavet mad.finn Bjerrehave Vig

 

Vi vil ikke være fri for Price

Til John Nielsen. Nej du kan ikke blive fri fra brdn. Price. Du kan være stensikker på at deres optræden som gastronomer og teksforfatter/komponist er ganske gustent overvejet efter nøje analyser af seertal. Sådan er verden indrettet, hvad enten du kan lide det eller ej. Og brødrerne er da også et par glade amatører, men med en forebilledlig respekt for andre. Lær af det John N. Held og lykke til Price Bros., som måske er arvinger fra skotsk bondekultur snarere end en dansk.
Personligt foretrækker jeg at mene, at hverken tungen, næsen eller øjet har nationalitet.
Hvis det smager godt er det godt.

 

price

Rønnebærene er sure, sagde ræven.

 

Kan man blive fri for Price ?

Jeg magter simpelthen ikke de to tosser. De er snart allevegne. De skriver de fleste tv-serier på DR1 - uden at have det mindste talent for det,, de laver mad-programmer uden større talent end endhver familie-far, og de dukker op i alskens ligegyldigheder. Brødrene Price er et sørgeligt udtryk for den danske bonde-kultur. Bare man smiler bredt, taler til den laveste fælles-nævner, og fastholder et stramt nationalistisk fokus - så er man en succes på dansk tv.

 

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester