Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 12/07/17

Nu får København en tartelet-festival

  • Dagens hovedperson - tarteletten. Foto: Rasmus Kramer Schou

    Dagens hovedperson - tarteletten.

    Foto: Rasmus Kramer Schou
Tarteletter ad libitum mens Jørgen de Mylius spiller op? Jo tak.

Tarteletter er smagen af dansk kultur. De små luftige butterdejspakker fik noget af en genkomst, da mormorkøkkenet fejede ind over landet for nogle år siden, og selvom den dille er gået rimelig meget i sig selv igen, så er tarteletterne blevet hængende - også kendt som jyske cupcakes.

Og nu får København så en decideret tartelet-festival - i Stødpudelageret i Carlbergbyen lørdag 23. september fra kl. 17 til kl. 01 med alt, hvad der passer ind i netop dét kulinariske koncept.

Læs også: Billedserie: Tarteletter og rødgrød på Palægade

Det være sig musikken, hvor kongen selv, Jørgen de Mylius, spiller for med et dj-set. Han bliver afløst af livebandet Copenhagen Covers, som har den helt store hitparade klar med både Kim Larsen-, Gnags- og Shu-bi-dua-imitatorer på scenen - og det er mere end tilladt at synge med.

Ved de rødternede borde skal hovedpersonen selvfølgelig spises, og når man har købt sin billet til 175 kr. så er der tarteletter ad libitum hele aftenen. Og hvis man selv mener, at man kan spise huset tomt for tarteletter, så burde man måske melde sig til aftenens konkurrence - nemlig københavn-mesterskaberne i tarteletspisning, hvor vinderen er den, der får smidt flest indenbords på et afmålt stykke tid.

Der kan også forudbestilles 3,5 liters øltårne, så man kan tappe øl direkte ved ens eget bord.

Ud over tarteletter er der selvklart også fokus på fest, dans, musik og et stort udvalg af øl til de 900 gæster, som der er plads til på festivalen.

Hvad: Tarteletfestival
Hvor: Stødpudelageret i Carlsbergbyen
Hvornår: Lørdag den 23. september fra kl. 17 til kl. 01
Hvor meget: En billet koster 175 kr. og giver ad libitum tarteletter
Hvordan: Snup en billet her

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort