Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 23/05/17

Nu åbner Madklubben Frederiksberg

  • Anders Aagaard, manden bag Madklubben. Foto: Thomas Lekfeldt

    Anders Aagaard, manden bag Madklubben.

    Foto: Thomas Lekfeldt
Det store restaurant-imperium udvider til den fine bydel.

Madklubben har - igen igen - gang i den.

Fem restauranter bliver der åbnet i 2017, og de kan så lægges oveni hatten af de 10, de allerede har.

Et af Madklubbens sikreste kort er de såkaldte bydele-restauranter. Det startede med Madklubben Vesterbro, så kom Madklubben Nørrebro, og forleden kunne vi her på AOK fortælle, at Madklubben Østerbro rykker ind i de gamle Park-lokaler på Østerbrogade.

Læs også: Madklubben kommer til Østerbro med gigantiske planer

Men inden Østerbro bliver en realitet hen over sommer, sniger ejer Anders Aagaard da lige en hurtig åbning ind - og det denne gang på Frederiksberg.

Her åbner Madklubben Frederiksberg nemlig i den kendte, gamle og fredede ventesal lige ved Frederiksbergcentret fredag d. 26. maj - i den bygning der tidligere husede Café Metropolitain. Tro det eller ej, men i gamle dage - fra 1864-1911 - var Frederiksberg et stop på ruten København-Roskilde og her har også været S-togs-station.

Læs også: Sådan så København K ud i gamle dage

Anders Aagaard har tænkt over tingene.

For om ikke alt for længe er meterobyggeriet færdigt, og når de sidste håndværkere forlader undergrunden er Madklubben Frederiksberg pludseligt bare et stenkast fra attraktive markeder som Frederiksberg Centret, CBS, Falkoner Bio og Frederiksberg Gymnasium, mens man altså også kan køre direkte til restauranten med metro og være en af de 100 gæster, der bliver plads til - samt 100 ekstra udenfor, når vejret tillader det.

Læs også: Sådan så Nørrebro ud i gamle dage

Madklubben kommer til at indrette den totalt fredede bygning som en klassisk herskabslejlighed à la Frederiksberg med lyse vægge, små, charmerende krummelurer, Wegners klassiske Y-stole, grønne lædersofaer, og massive egetræsborde.

Hvad: Madklubben Frederiksberg
Hvor: Solbjergvej 6, 2000 Frederiksber
Hvornår: Åbner fredag d. 26. maj 2017
Hvordan: Book bord lige her