Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 07/11/17

Nu åbner burgerfavoritten Jagger på Nørrebro

  • Så er der endnu flere burgere til folket. Foto: Simon Lau

    Så er der endnu flere burgere til folket.

    Foto: Simon Lau
Så kan burgerglade folk fra Nørrebro godt begynde at glæde sig.

Burgerkrigen står aldrig stille i København. Den ene burgerbar efter den anden popper op og serverer mange danskeres fastfood-favorit. Endnu engang er det på Nørrebro, at burgerelskere kan få stillet deres bøf-i-bolle sult.

Den populære minikæde Jagger åbner endnu en butik, og denne gang bliver det ved Nørrebros Runddel.

»Nørrebro er en stor bydel med kæmpestort potentiale, og vi tror på, at der her er plads til moderne fastfood-udgaver af fried chicken, hotdogs og burgere. Vores grundtanke er, at vi med en ekstrainvestering i tilberedningen og råvarerne kan skabe en restaurant, hvor kvaliteten er høj, men hvor prisen stadigvæk er lav – også som take-away-koncept,« siger Rasmus Oubæk, medstifter af Jagger.

Læs også: Tidligere michelinkok åbner fast-food paradis

Den nye restaurant kommer til at have plads til 70 spisende gæster, og man kan mæske sig i burgere alle ugens dage fra kl. 11 til 22. Konceptet bliver det samme som på de tre øvrige restauranter, dog kan man nu bestille kolde fadøl.

»Det her bliver vores restaurant nummer fire, og vi bliver ved med at udvikle Jagger-konceptet. Vi har investeret i vores egen burgerbollefabrik, og menukortet opdateres løbende med fastfood produceret af friske råvarer og et ordentligt håndværk. Og allerede nu kan vi sige, at der er flere restauranter på vej,« siger Christian Brandt, medstifter af Jagger.

Læs også: Nu åbner Jaggers burgerbiks på Frederiksberg

Hvad: Jagger Fast Food Nørrebro
Hvor: Nørrebrogade 114, 2200 København N
Hvornår: Åbner lørdag 18. november kl. 11