Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 20/01/17

Nose2Tail Meatpacker

  • Foto: Lisa Vinther Foto: Lisa Vinther
Amerikansk/italiensk restaurant i Kødbyen med store portioner til gode priser.

Da Nose2Tail åbnede i marts 2011 fik Kødbyen pludselig et spisested, der var værd at besøge. Det var dengang Kødbyen stadigvæk var ret undergrund, rå og ikke videre kendt i de brede kredse.

Nu skriver vi 2017, og Kødbyen er byens måske hippeste sted at besøge - både for maden, cocktails og de kreative gallerier.

Læs også: Guide: Her kan du spise i Kødbyen

Nose2Tail Meatpacker er en kombination af både restaurant og bar og har dybe rødder i den amerikanske New Yorker tradition. Søren er selv skudt af en gal amerikaner og elsker alt US-style, så fornyelsen er logisk - og de har taget afsæt i ikoniske spisesteder som Carmine's og Katz's Delicatessen (der hvor Meg Ryan fakede en orgasme i Da Harry mødte Sally).

Ånden fra Nose2Tail med bæredygtigt kød, der har haft det godt er ført videre på Nose2Tail Meatpacker. Her er selvfølgelig en del kød på menuen og tre retter kan smages for 350 kr.

I cocktailbaren er der dj på, og herinde kan man fra torsdag til lørdag nyde velshakede cocktails, inden turen går videre i Kødbyen.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.