Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 16/12/14

Nose2Tail Meat & Seafood

  • Foto: Rasmus Kramer Schou Foto: Rasmus Kramer Schou
  • Foto: Rasmus Kramer Schou Foto: Rasmus Kramer Schou
  • Ejer Søren Haahr står klar som velkomstkomite til at vise folk på plads. Foto: Rasmus Kramer Schou

    Ejer Søren Haahr står klar som velkomstkomite til at vise folk på plads.

    Foto: Rasmus Kramer Schou
  • Nose2Tails anden restaurant i Kødbyen er et steakhouse, og et stort et af slagsen. De åbner i slutningen af januar, og dermed er Dining Week en oplagt mulighed for at være blandt de første gæster.Læs mere om Nose2Tail Meat & Seafood Foto: Rasmus Kramer Schou

    Nose2Tails anden restaurant i Kødbyen er et steakhouse, og et stort et af slagsen. De åbner i slutningen af januar, og dermed er Dining Week en oplagt mulighed for at være blandt de første gæster.

    Læs mere om Nose2Tail Meat & Seafood

    Foto: Rasmus Kramer Schou
  • Foto: Rasmus Kramer Schou Foto: Rasmus Kramer Schou
  • Søren Haahr som lyseslukker. Foto: Ikke oplyst

    Søren Haahr som lyseslukker.

    Foto:
OBS: STEDET ER LUKKET Nose2Tails anden restaurant i Kødbyen er et steakhouse, og et stort et af slagsen.

OBS: STEDET ER LUKKET
Kødbyen vokser sig kulinarisk tykkere og tykkere for hver uge, der går.

Oubæks abekattestreger på Gorilla er allerede blevet en instant succes, snart kommer Mikkellers Warpigs - men inden da sniger Nose2Tail sig ind med deres bud på en steakrestaurant. De har allerede deres Nose2Tail Madbodega, et par hundrede meget fra de nye lokaler, hvor det er meningen, at glade dyr bliver til glade mundfulde hos glade gæster.

Meat & Seafood
Den nye restaurant hedder Nose2Tail Meat & Seafood ligger lige overfor Inco og åbner med et brag.

Åbningsdatoen er nemlig selveste nytårsaften kl. 18.00, hvor der bliver serveret en speciel nytårsmenu med efterfølgende fest. Alt det kan du læse meget mere om her.

Nose2Tail Meat & Seafood har været længe undervejs, 3½ år faktisk.

"Vi havde kun været i gang med Madbodageaen at halvt års tid, før vi hoppede på de her lokaler. Men så kom ammoniak-sagen, hvor kommunen besluttede, at der skulle luftes bedre ud i hele Kødbyen. Det satte alting på stand-by, men nu er vi heldigvis klar. Selvom vi meget gerne ville være kommet i gang langt tidligere. Vi må nogle gange afvise op til 70 gæster om dagen på Madbodegaen," fortæller ejer Søren Haahr.

Restaurant og mødelokaler
Den nye restaurant har som sagt en madfest nytårsaften, men ellers er den præcise dato for åbningen ikke helt fastlagt. Indtil videre arbejder de med d. 9. januar 2015.

Der kan sidde 130 gæster i selve steakrestauranten, som er amerikansk i inspirationen med båse og borde udformet som kæmpestore spækkebrætter. Inde bagi er der mødelokaler med plads til 350 gæster og med fuldt teknisk udstyr, så der kan afholdes alt fra vinsmagninger til bryllupper eller firmafester.

Maden kører meget i samme koncept som Nose2Tails Madbodega med økologi, intet madspild og rene koncepter. Men hvor Madbodegaen har skiftende retter hver dag, er tingene mere faste på Meat & Seafood.

"Det er klassisk steakhouse med bøffer og masser af andet godt kød, som man kender det, og i portioner der mætter. Vi kommer også til at have lidt skiftende tavleretter, som bryder lidt ud," fortæller Søren Haahr og beretter at forretspriser kommer til at starte ved 70 kr. og hovedretter ved 200 kr.

På den store sølvbar kommer dagens udvalg af seafood til at ligge til fuld skue med dagens friske råvarer.

Magnum, cocktail og brunch
Her kommer også et Magnumbord, som skal præbookes, og hvor der bliver trykket lidt ekstra til gassen, men den endelige udformning er stadigvæk ikke helt fastlagt.

Når Meat & Seafood er kommet ordenligt op i omdrejninger bliver der også introduceret en dansk frokost hver lørdag, hvor de kommer med deres eget take på klassisk dansk smørrebrød. Ligesom der er en søndagsbrunch på tegnebrættet.

Fredag og lørdag gør der dj på fra kl. 20 og '...hvis så nogle af pigerne begynder at danse, så må vi jo flytte nogle borde, men det er ikke tænkt som en decideret fest. Mere som en festlig start på en tur videre i byen."

Den gode gamle Fernet Branca er selvfølgelig også rigt repræsenteret på Meat & Seafood - også til en flad 10'er for et shot, og her er både cocktailkort og decideret G&T kort.

Hvad: Nose2Tail Meat & Seafood
Hvor: Kødboderne 9, Kødbyen
Hvornår: Åbningsfest nytårsaften, ikke fastlagt åbning d. 9. januar 2015

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

AOK Tjenester