Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 20/01/17

Nose2Tail

  • Foto: PR Foto: PR
  • En øko-gris med krølle på halen. Foto: Bax LindhardtEn øko-gris med krølle på halen.
  12  
I marts 2011 fik Kødbyen et spisested, hvor kokken serverer alt fra trynen til halen på grisen - deraf navnet.

Da Nose2Tail åbnede i marts 2011 fik Kødbyen et spisested, hvor kokken serverer alt fra trynen til halen på grisen - deraf navnet.

Og siden åbningen har deres kendemærke været særdeles velvoksne portioner, der godt kunne slå bunden ud af de fleste maver.

Nu skriver vi 2017 og ejeren, Søren Haahr, mente, tiden var moden til at relancere Nose2Tail. Så da Michelin-restauranten Churchill & Grønbech lukkede i slutningen af 2016, blev der hurtigt lagt to og to sammen.

Så de to tidligere Michelin-kokke Janus Udbjørg og Andreas Saxskiold-Nørup blev gaflet og fik ansvaret for at sende den traditionsrige og yderst populære restaurant ind i en ny tidsalder.

Konceptet med at bruge hele dyr er der bestemt ikke pillet ved, men til gengæld er der kommet en del flere teknikker, sammensætninger og ambitioner på tallerknen. Samtidig med at portionsstørrelserne er blevet mere normale.

Nu kan man hoppe ombord i en fire-retters menu til 400 kr. og stadigvæk blive mæt, men ikke rullende, eller man kan snuppe fra a la carte kortet, hvor de fleste retter også ligger omkring de 100-120 kr.

Her bliver stadigvæk ikke brugt pincetter til at dekorere maden, men udtrykket er tydeligvis løftet et niveau eller tre, samtidig med man stadigvæk bliver præsenteret for udskæringer man normalt ikke får serveret - grisetryne og øre, for blot at nævne et par stykker.

Samtidig er her blevet bygget en 'Friends Bar', hvor man selvfølgelig stadigvæk kan smage vin og øl eller få sig en tår koncentreret Nose2Tail, nemlig den klassiske Fernet Branca.

Kødet køber Nose2Tail også stadigvæk på mindre gårde, hvor de kan være sikre på, at dyrene har haft et fritgående og hæderligt liv. I bedste klimavenlige stil ligger gårdene på Sjælland, så de ikke skal transporteres langt.

Nose2Tail åbnede 31. marts 2011.

En øko-gris med krølle på halen. Foto: Bax Lindhardt

 

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester