Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 25/04/14

Nordisk Brødhus

  • Lennart Ribers er indehaver af Nordisk Brødhus. Foto: Jeppe Bjoern VejloeLennart Ribers er indehaver af Nordisk Brødhus. Foto: Jeppe Bjoern Vejloe
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
OBS: Stedet er lukket. Kom i brødhimmelen på Nørrebro.

OBS: Stedet er lukket.

Lennart og Camilla Ribers står bag Nordisk Brødhus, som du finder i Rantzausgade på Nørrebro. Lennart er oprindeligt uddannet kok, men har nu helliget sin tid til det gode brød, som han altid har haft en passion for.

Når der skal bages brød hos Nordisk Brødhus er det med mel, gryn og kerner fra Skærtoft Mølle, der er økologisk drevet. Og bagningen kræver tålmodighed af de to ejere, da der kun kan være to brød ad gangen i brødhusets stenovn.

Men du kan også få et klassisk aftensmåltid på Nordisk Brødhus, og så endda for bare 80 kr. Måltidet varierer fra dag til dag, men du kan ofte finde retter som pizza, biksemad og burger på menuen.

Brugeromtale
Oprettet af: Lennart Ribers 31. jul 2012
Senest redigeret af Lennart Ribers 27. feb 2013
 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.